Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Električni gokart koji drifta
Članak
Objavljeno: 02.10.2018. 11:20

Segway Ninebot 

VIDEO: Električni gokart koji drifta

Nakon uspješne crowdfunding kampanje Segwayev gokart kreće u prodaju.

VIDEO: Električni gokart koji drifta

Segwayeva podružnica Segway Ninebot na Indoegogo portalu je prikupila više od 700 tisuća dolara za svoj prvi gokart pod nazivom Ninebot Electric Gokart. To znači da svi koji su uplatili 1149 dolara (oko 7367 kn), tijekom idućeg mjeseca mogu očekivati svoj električni gokart, koji bi mogao postati vrlo zanimljiv gadget za božićni poklon.

Što se tehničkih značajki tiče, gokart dolazi s tri moda, Novice, Standard i Sport. Novice omogućuje maksimalnu brzinu do 8 km/h, Standard do 18 km/h, a  Sport do 24 km/h.

Ninebot ističe kako je ovo prvi gokart u povijesti koji ima ručnu kočnicu koja mu omogućuje "driftanje", u što se možete i sami uvjeriti u ovom videu.

Nadalje, tu je i mogućnost vožnje u rikverc, te dizajn sjedišta koji će omogućiti vožnju i odraslim osobama, iako će glavni korisnici vjerojatno biti djeca

Jedna od zanimljivosti je i u tome što je Ninebot za pogon gokarta iskoristio Segway miniPRO koji se može odvojiti i koristiti kao klasični „stajaći“ Segway, što znači da u jednom proizvodu dobivate dvije vrste vozila.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->