Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Diskretan pametni kućni printer
Članak
Objavljeno: 26.09.2018. 10:50

HP Tango 

VIDEO: Diskretan pametni kućni printer

Printeru možete zadati ispis od bilo kuda putem aplikacije i glasovnim komandama.

VIDEO: Diskretan pametni kućni printer

HP je lansirao dva nova mala kućna printera HP Tango i Tango X, za koje tvrdi da su prvi smart home kućni printeri. Za razliku od svih drugih printera koje ste mogli vidjeti, ovi dolaze sa specijalnim coverom koji im omogućuje da se diskretno "zamaskiraju" u knjigu i time manje narušavaju dizajn vašeg prostora.

HP Tango X 2

Što se ispisa tiče, printeri mogu ispisivati u rezoluciji do 1200 x 1200 dpi, a koriste termalnu inkjet tehnologiju i mogu ispisivati brzinom od 11 stranica u minuti.

Što se "pameti" tiče, HP ističe da printerom možete upravljati glasovnim komandama, ispisivati od bilo kuda unutar vaše Wi-Fi mreže ili iz bilo kojeg dijela svijeta putem HP-ove aplikacije HP Smart App, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Ona vas može obavještavati ako printer ostane bez tinte i omogućuje jednostavno skeniranje dokumenata pomoću kamere pametnog telefona. Ukoliko želite, aplikacija može sama naručiti tintu od HP-a kada se printer isprazni. Printer je kompatibilan s glasovnim asistentima Amazon Alexa, Google Assistant i Microsoft Cortana. Virtualnog asistenta možete obavijestiti kada trebate neki specifični način ispisa, a on će automatski komunicirati s vašim printerom.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->