Nalazite se
  • Pop Tech
  • Stiže Star Trek: Strange New Worlds
Članak
Objavljeno: 30.09.2020. 11:33

Nova serija 

Stiže Star Trek: Strange New Worlds

Kapetan Pike je napokon dobio svoju vlastitu seriju koja je prequel originalnog Star Treka.

Stiže Star Trek: Strange New Worlds

Možda vam nije poznato da je kapetan Christopher Pike trebao biti glavni junak originalne Star Trek serije 1965. godine, no NBC je odbacio pilot epizodu i glumca Jeffreya Huntera, pa je godinu dana kasnije Star Trek krenuo s novim kapetanom Jamesom T. Kirkom kojega je tumačio William Shatner. Pike je ipak ostao "na životu" u Star Treku, pa se pojavljivao u Star Trek TOS-u, ali i drugim serijalima i filmovima Star Trek tematike.

Pike sada napokon dobiva vlastitu seriju, koja će vremenski biti smještena u doba prije Star Trek TOS-a, a u kojoj ćemo pratiti zbivanja na Enterpriseu u vrijeme njegova zapovijedanja, odnosno prije kapetana Kirka.    

Nova serija pod nazivom Star Trek: Strange New Worlds trebala bi krenuti kroz nekoliko mjeseci na CBS All Accessu. U ulozi kapetana Pikea će se naći Anson Mount kojeg ste mogli vidjeti u istoj ulozi i u seriji Star Trek Discovery, dok će se ponovno pojaviti i Ethan Peck u ulozi Spocka. Novo lice će biti Rebecca Romijn u ulozi prve časnice ili kako se to u Star Treku kaže "Number One", koja će tumačiti potpuno novi lik koji se do sada nije pojavljivao u franšizi. 

Vjerujemo da ćemo uskoro saznati malo više detalja o novoj seriji i vidjeti prvi trailer, jer je zasad objavljena samo jedna službena sličica (gore).

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->