Nalazite se
  • Pop Tech
  • Samsung predstavio novi videozid za virtualnu produkciju
Članak
Objavljeno: 26.09.2023. 14:29

The Wall

Samsung predstavio novi videozid za virtualnu produkciju

Samsung predstavio dva nova modela svog 'The Wall' video zida na svjetskom tehnološkom događaju IBC 2023.

Samsung predstavio novi videozid za virtualnu produkciju

Ne, Samsung nije predstavio legendarni album grupe Pink Floyd The Wall iz 1979. godine. The Wall koji potpisuje Samsung jest video zid za virtualnu produkciju, a dva nova modela upravo su predstavili za europsko tržište.

5

„The Wall za virtualnu produkciju otvara vrata neograničenom potencijalu za filmske studije, režisere i producente tako da pojačava digitalne efekte, dok istovremeno stvaranje virtualnog sadržaja čini lakšim, bržim i ekonomičnijim. Svaka značajka pažljivo je odabrana kako bi osnažila poslovne subjekte u različitim industrijama dok se upuštaju u svoje putovanje stvaranja virtualnog sadržaja s dosad neviđenom razinom kvalitete“, rekao je Hoon Chung, izvršni potpredsjednik Odjela za vizualne zaslone u Samsung Electronics.

1

Produkcijski studiji mogu koristiti ultra velike LED panele za stvaranje virtualnog sadržaja, integrirajući ih s tehnologijom za realne vizualne efekte u stvarnom vremenu kako bi smanjili vrijeme i troškove produkcije sadržaja.

4

Novi IVC modeli, P1.68 i P2.1, uključuju raspon zakrivljenosti koji se može protezati do 5.800R, što stvara autentičnije vidno polje.  Zaslon također ima ažuriranu značajku Genlock koja održava The Wall usklađenim sa signalima sustava, tako da nema ispuštenih ili dupliciranih sličica. Ova mogućnost, zajedno s poboljšanom značajkom faznog pomaka koja prilagođava vremensku odgodu između kamere i zaslona, osigurava savršenu sliku.

The Wall za virtualnu produkciju ima vrhunske mogućnosti, uključujući:

  • Poboljšan omjer 4:9 koji pruža razne opcije instalacije, uključujući mogućnost slaganja s drugim zaslonima kako bi se maksimizirali rezultati u različitim produkcijama.
  • Brzinu osvježavanja od 12.288 Hz koja minimizira treperenje linija i osigurava jasan rezultat, bez obzira na korištenu kameru tijekom snimanja.
  • Black Seal Technology+ koji pruža najčišće razine crnine za novu dubinu. Korisnici će doživjeti neusporedivi kontrast koji je posebno dizajniran da bude otporan na prašinu i čestice koje su uobičajene u produkcijskim okruženjima.
3

20-bitna obrada za prikaz točnog mapiranja boja s besprijekornom preciznošću i preciznim linearnim tonovima sive koji pokazuju detalje svake scene. Korisnici će moći vidjeti realistične teksture, volumen i kontinuirane detalje sjene.

Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->