Nalazite se
  • Pop Tech
  • Pametni bežični alarmni sustav u Hrvatskoj
Članak
Objavljeno: 16.10.2015. 15:21

Smanos W020 

Pametni bežični alarmni sustav u Hrvatskoj

Smanos W020 vam putem WiFi-a omogućuje nadzor na daljinu, čime otklanja opasnost od krađe, požara, istjecanja plina...

Pametni bežični alarmni sustav u Hrvatskoj

Na domaće tržište stigao je bežični alarmni set Smanos W020, odnosno plug-and-play sustav, spreman za rad čim ga spojite na vaš Wi-Fi ruter. Dolazi sa zasebnim napajanjem za izvanredne situacije, koje mu može omogućiti do deset sati rada, sirenom i zaštitom od vatre. 

Bežične senzore i ostali pribor koji dobivate u kompletu, možete uključiti izravno preko vašeg pametnog telefona. Kad se alarmni senzor aktivira, oglašava se vrlo glasna sirena, dok na vaš pametni telefon istovremeno stiže kratka obavijest. 

Sustav odlikuje i jednostavnost instalacije, što znači da trebate samo priključiti napajanje i mrežni kabel, skinuti besplatnu aplikaciju za Android ili iOS uređaje, spojiti ga na Wi-Fi Smart Linkom i prijaviti senzore. 

Sistemske postavke poput glasnoće i trajanja sirene, odgode ulaza i alarma, spojeva ili ukidanja senzora, možete namjestiti s nekoliko dodira vašeg pametnog telefona. Možete ga povezati s velikim brojem raznovrsnih senzora za vrata i prozore, koji uključuju senzore za pokret, dim, plin

Smanos W020 aplikacija

Pošto se odlično se uklapa u svako uređenje interijera, sustav je idealan za privatne domove, urede i male trgovine.

Povežete li ga s nadzornom kamerom (poput Smanosovog modela IP6 PWZ-5808), moći ćete izravno pratiti što se događa u vašem domu ili uredu gdje god bili pomoću pametnog telefona ili tableta zahvaljujući čistoj i jasnoj slici visoke razlučivosti za tu vrstu uređaja. Pored toga moći ćete čak i komunicirati izdaleka s gostima, bili oni pozvani ili nepozvani.

Ako se radi o nepozvanim gostima, vrlo je vjerojatno da ćete ih odvratiti od sumnjivih radnji kada im se obratite vlastitim glasom.

Smanos W020 sustav možete pronaći kod Conrada po cijeni od 1.150 kn. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Wi-Fi pametni alarm Smanos W020
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam