Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ritam mašina i efekti ugrađeni u gitaru
Članak
Objavljeno: 17.05.2021. 13:10

Mooer 

VIDEO: Ritam mašina i efekti ugrađeni u gitaru

Mooer Audio radi pametnu gitaru GTRS S800 koja će vaše sviranje pretvoriti u one-man band.

VIDEO: Ritam mašina i efekti ugrađeni u gitaru

Poznati proizvođač gitarskih pojačala i efekata Mooer Audio, uskoro će na Indiegogou pokrenuti crowdfunding kampanju za svoju prvu električnu gitaru GTRS S800. Mada nam gitara vizualno ne djeluje posebno privlačno (što je dakako stvar osobnog stava), vrlo je zanimljiva po tome što su u nju ugradili hrpu elektronike koja se obično nalazi u vanjskim uređajima koji se zasebno kupuju, pa ćete u njoj naći pravu ritam mašinu (digitalni bubanj), multiefekt sa 126 zvukova i efekata te "looper" koji vam omugućuje kreiranje loopova u trajanju do 80 sekundi.

Drugim riječima, u gitaru su ugradili čitavo pretpojačalo s efektima, što će vas poštedjeti nošenja i korištenja hrpa pedala i vanjskih modula tipa efekata i ritam mašina, jer sve to možete dobiti korištenjem takozvanog "super gumba" ugrađenog direktno na tijelo gitare, a imat ćete i opciju korištenja bežičnog WiFi GWF4 "footswitcha", što znači da ćete predefinirane funkcije i  efekte moći aktivirati nogom kao što to činite s klasičnim pedalama, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Pored svega toga, mogućnosti ove "pametne gitare" možete proširiti još više pomoću GTRS mobilne aplikacije za Android i iOS koja Bluetoothom povezuje gitaru s telefonima i tabletima putem kojih ćete moći dodavati nove efekte, zvukove, loopove, ritmove te koristiti kompatibilne aplikacije poput sekvencera i studijskog softvera

U digitalni dio gitare ugrađena je baterija od 4.000 mAh, koja bi vam prema tvrdnji Mooera trebala omogućiti do 15 sati svirke.   

Cijena pametne gitare još nije poznata, ali vjerojatno ćemo saznati više detalja kada Mooer aktivira crowdfunding kampanju na Indiegogo portalu. Jako bismo voljeli isprobati to čudo. Rock on!Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->