Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Kinetička igračka skupila 3 milijuna kuna
Članak
Objavljeno: 02.04.2020. 11:51

Mezmoglobe 

VIDEO: Kinetička igračka skupila 3 milijuna kuna

Stolna kinetička igračka s efektom optičke iluzije postala jedan od najuspješnijih crowdfunding projekata.

VIDEO: Kinetička igračka skupila 3 milijuna kuna

Čak 12.000 ljudi zaključilo je da unikatna stolna kinetička igračka Mezmoglobe koja stvara optičku iluziju stalnog kretanja u 360 stupnjeva, predstavlja nešto u što se isplati uložiti novac.

Britanski inovator Kristoph Krisjans iz Londona, svojom je crowdfunding kampanjom na Indiegogou u trenutku pisanja ovog teksta uspio prikupiti 3.236.357 kuna za tu neobičnu igračku. Krisjansu ovo nije prvi puta da privuče pažnju nekom svojom stolnom igračkom, jer je do sada već isporučio 30.000 igračaka širom svijeta, a Mezmoglobe mu je zapravo sedma igračka koju je proizveo.

Igračka koju putem Indiegogoa možete naručiti za 223 kune je dizajnirana da se vrti na bilo kojoj ravnoj površini i stvara fantastičan optički efekt koji djeluje hipnotično, kao što možete vidjeti u ovom videu.

 

Iako nema nikakvu drugu funkciju osim da vam odvlači dio pažnje dok nešto radite ili potakne na smišljanje neke nove ideje, moramo priznati da djeluje jako privlačno i ne bismo imali ništa protiv da Mezmoglobe stavimo na stol i buljimo u njega dok meditiramo ili ne znamo kako potrošiti hrpu vremena viška u izolaciji. Vjerujemo da bi mnogim stručnjacima za marketing ili prodajnim agentima dobro došla da malo hipnotiziraju svoje klijente na sastanku kada im nešto žele prodati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam