Nalazite se
Članak
Objavljeno: 29.01.2020. 14:03

Go Battle League 

Započinju online borbe Pokemon Go trenera

Niantic je lansirao Go Battle League koji omogućava igračima međusobne online obračune širom svijeta.

Započinju online borbe Pokemon Go trenera

Prošle godine Niantic je igračima popularne AR igre Pokemon Go obećao značajku pod nazivom Go Battle League, koja će im napokon omogućiti online borbe s drugim Pokemon trenerima preko interneta. Developer je sada objavio da Go Battle League kreće i to s predsezonama pod nazivima Great League, Ultra League i Master League.

Na žalost u trenutku pisanja ovog teksta Nintic je privremeno zaustavio rad nove značajke ili moda, jer kaže da "prvo mora osigurati nesmetano pokretanje značajke i spriječiti eventualne probleme sa serverom". Ili da to pojednostavimo, novu značajku još uvijek ne možete isprobati dok ne riješe neke probleme na koje su vjerojatno naišli prilikom lansiranja.

Kada to sve poprave i zakrpaju, predsezonske borbe će poslužiti Nianticu kao neka vrsta beta testiranja, pa će promatrati kako novi mod funkcionira na velikom broju igrača, kako bi za prvu (pravu) sezonu mogli unijeti sva podešavanja uz čiju pomoć će omogućiti kvalitetnu kompetitivnu igru. Pored toga u predsezoni će otkriti koliko bi trebala biti idealna dužina sezone i kako će funkcionirati sustav nagrađivanja i podizanja rankova igrača.     

Kako biste došli u mogućnost igranja novog moda morat ćete prehodati5 kilometra dnevno da biste uopće dobili pristup i otključali 5 online mečeva. Ukoliko želite igrati neograničeni broj mečeva, onda ćete to morati obaviti tri puta dnevno, što znači da ćete morati odraditi fitness od 15 km. Ako niste skloni tolikom hodanju moći ćete koristi PokeCoinse, pa će i lijenčine doći u mogućnost online borbe.

U Go Battle League ćete moći pronaći i specijalnog Pikachua, pod nazivom Pikachu Libre, koji nosi specijalni borbeni kostim.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->