Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.02.2020. 10:39

Star Trek: Section 31 

VIDEO: Još dvije Star Trek serije već su u izradi

Kada završi prva sezona Picarda, stiže treća sezona Discoverya, a potom nova spinoff serija iz Mirror svijeta.

VIDEO: Još dvije Star Trek serije već su u izradi

Vjerujemo da će svi trekiji imati puno razloga za zadovoljstvo, jer je potvrđeno da nakon prve sezone serije Star Trek: Picard kreće treća sezona Discoverya, serijala koji je poprilično podijelio fanove, ali i odveo poznatu franšizu u nekom novom smjeru.

Bez obzira mislili da je Discovery previše zastranio u odnosu na najpopularnije ST serijale tipa Next Generation, ili ste razočarani novim brutalnim imidžem Klingonaca i glavnom junakinjom s muškim imenom, vjerojatno ste svi pratili prve dvije sezone, makar samo da vidite kuda će nas priča odvesti.

Kao što ste mogli vidjeti (pazi spojler), Discovery je odlutao u nepoznatom smjeru (i vremenu), a sada ćemo ponovno imati priliku pratiti zapovjednicu Michael Burnham koja je sa svojom posadom završila 930 godina u budućnosti, gdje su neki bivši saveznici postali neprijatelji, a neprijatelji saveznici, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Osim treće sezone Discoverya koja će krenuti u mjesecu studenom ove godine, polako se priprema spinoff serija s radnim naslovom Star Trek: Section 31, koja se zbiva u mnogima omiljenom tamnom paralelnom "Mirror" svemiru Star Treka.

Tamo će nas dočekati imperatorica Philippa Georgiou Augustus Iaponius Centarius, koja nosi titule Imperial Majesty, Mother of the Fatherland, Overlord of Vulcan, Dominus of Kronos i Regina Andor, a tumači ju dakako Michelle Yeoh koju ćemo pratiti u oba serijala.

U ovom trenutku još nije poznata točna radnja i glavni zaplet serijala, no producent Alex Kurtzman koji od 2009. godine vodi čitavu Star Trek franšizu je rekao da su Erika Lippoldt i Kim Bo-Yeon napisale sjajan i uzbudljiv scenarij, a odabir glumaca (casting) bi mogao započeti već kroz nekoliko mjeseci. Neki filmski kritičari smatraju da bi ovo mogao biti još jedan eksperiment u kojem bi se Star Trek franšizu pokušalo odvesti u novu fazu brutalnosti, pa bismo po prvi puta u povijesti serijala mogli vidjeti i potoke krvi. Ako se ultra nasilje trekijima neće svidjeti, uvijek mogu reći da je to samo spinoff i nikome ništa. Mi bismo dakako više voljeli vidjeti čim više SF-a s novim idejama, konceptima i tehnologijama, no pitanje je imaju li scenaristice kapaciteta za tako nešto.

Slažete li se da Star Treka nikada nije dovoljno?Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->