Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.06.2021. 10:04

NLO 

SAD: Nema dokaza za letjelice Aliena

Mada dokaza nema, fenomeni koje su u posljednjih godina zabilježili piloti mornarice ne mogu se i dalje objasniti.

SAD: Nema dokaza za letjelice Aliena

Zbog više neobjašnjivih fenomena u zračnom prostoru koje su zabilježili piloti ratnog zrakoplovstva američke mornarice u posljednjim godinama, vlada SAD-a je osnovala radnu skupinu obavještajne zajednice čija uloga je bila pronaći dokaze ili opovrgnuti da se radi o letjelicama vanzemaljskog podrijetla.

Mada se službeni izvještaj tek očekuje u američkom Kongresu, New York Times se dočepao procurjele informacije koja kaže da istraga nije pronašla nikakve dokaze da se radi o alienskoj tehnologiji, no istražitelji i dalje ne mogu objasniti fenomene koji uključuju velika ubrzanja neidentificiranih letećih objekata, kao ni njihove sposobnosti brze promjene pravca i potapanja.

U izvještaju se navodi da većina od 120 incidenata zabilježenih u protekla dva desetljeća ne potječe od američke vojske i drugih naprednih tehnologija SAD-a, čime se otklanja mogućnost da su mornarički piloti viđali nepoznate letjelice koje su vojska i vlada SAD-a držali u tajnosti i pred njima.

Drugim riječima, Kongres će krajem ovog mjeseca dobiti izvještaj koji s jedne strane govori o tome da nisu pronađeni nikakvi dokazi koji bi mogli upućivati da su NLO-i vanzemaljskog podrijetla, no s druge strane ne može se potvrditi ni da to nisu jer se mnogi fenomeni ne mogu objasniti.

Mada neki krugovi američke vojske i obavještajne zajednice misle da se može raditi i o hipersoničnim eksperimentalnim projektilima i letjelicama stranih zemalja poput Kine i Rusije, istraga nije pronašla ni dokaze za tu teoriju.

Obzirom da će izvještaj američkom kongresu imati klasifikaciju tajnosti, očito je da će i dalje ostati puno prostora svim onim teoretičarima zavjera koji misle da američka vlada zna da se radi o alienima ali to prikriva.Vezani sadržaji
Ključne riječi SAD kongres NLO alieni UFO
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->