Nalazite se
Članak
Objavljeno: 09.07.2024. 09:34

U čast Clarkeu 

Jonathan Frakes režira SF seriju Venus Prime

Glumac poznat kao William T. Riker režirat će SF seriju po novelama rađenim prema kratkim pričama Arthura C. Clarkea.

Jonathan Frakes režira SF seriju Venus Prime

Arthur C. Clarke's Venus Prime je serija od 6 novela Paula Preussa, rađenih prema kratkim pričama legendarnog SF pisca Arthura C. Clarkea, za koje je Clarke svojevremeno napisao predgovore.

Producentske kuće Claxson Media i Navajo Entertainment otkupile su prava za ekranizaciju tih novela i angažirali Paula Preussa kao konzulatanta, a režiju su povjerili glumcu i redatelju Jonathanu Frakesu, koji nam je najpoznatiji kao Riker iz serijala Star Trek: The Next Generation, koji iza sebe već ima obilje redateljskih poslova, uključujući neke epizode Zvjezdanih staza, The Orvillea, Falling Skiesa i Thunderbirdsa.

71w9AWsWQIL._SL1360_

Serija će se sastojati od šest epizoda temeljenih na Clarkeovim pričama, u kojima ćemo pratiti Spartu, mladu junakinju koja ima nadnaravne sposobnosti i probleme s pamćenjem, a službena zadaća joj je rješavanje misterija za međuplanetarnu birokraciju, odnosno Odbor za kontrolu svemira.

Zasad još nije poznato koji će se glumci naći u glavnim ulogama pa ne znamo niti tko će tumačiti Spartu, a nije objavljeno ni na kojem će se streaming servisu serija prikazivati.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->