Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.11.2017. 13:43

Interliber 

Pohrlite na Interliber

Otvoren je 40. jubilarni međunarodni sajam knjiga i učila koji donosi nove zanimljive sadržaje.

Pohrlite na Interliber

Zahvaljujući standardno velikom broju izlagača (ove godine više od 300)  iz 16 zemalja svijeta koji zauzimaju više od 16.000 kvadrata izložbenog prostora, jubilarno 40. izdanje međunarodnog sajma knjiga i učila Interliber, koji se održava pod pokroviteljstvom Vlade Republike Hrvatske i gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, donosi nove naslove i predstavljanja knjiga, razgovore s autorima, susrete nakladnika, knjižara i knjižničara, književne radionice, okrugle stolove, kvizove i dodjele književnih nagrada. Sve to se odvija na izložbenim prostorima izlagača i na pozornici u paviljonu 6, dok se u paviljonu 5 održavaju različiti kreativni i edukativni programi: radionice stripa, crtanja, igara, zabavno čitanje lektire, a pisci će se družiti sa svojim čitateljima.

IMG_20171107_121758

Među novostima ovogodišnjeg Interlibera izdvajamo kviz znanja Interlibera – HIGH FIVE za učenike osnovnih i srednjih škola, aukciju starih i rijetkih knjiga kao i Knjigodar, akciju darivanja knjiga jednoj školskoj knjižnici s Hrvatskom udrugom školskih knjižničara i Zajednicom nakladnika i knjižara.

Interliber je ove godine dobio i Znanstveni kvart, gdje će posjetitelji uživati u interaktivnoj popularizaciji znanosti kroz prenošenje znanja na praktičan i zabavan način.

Među brojnim izlagačima na ovogodišnjem Interliberu, ponovno se nalazi i izložbeni prostor Knjižara.hr, na kojem ćete po izuzetno povoljnim cijenama moći nabaviti brojne informatičke knjige, a tu je i ekskluzivna sajamska ponuda koja će vam omogućiti da jednu knjigu dobijete besplatno, odnosno za nula kuna.

IMG_20171106_200521

Ovogodišnji Interliber na kojem se očekuje više od 130.000 posjetitelja otvoren je od 7. do 12. studenog 2017., a kako se najveće gužve očekuju za dane vikenda, mi vam preporučujemo da ga posjetite u radne dane kako biste lakše pronašli ono što vas zanima.   

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam