Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.10.2019. 14:25

Interliber 

Najbolje informatičke knjige na Interliberu

42. međunarodni sajam knjiga i učila vraća se od 12. do 17. studenog, na radost svih knjigoljubaca.

Najbolje informatičke knjige na Interliberu

Više od 300 izlagača na 42. međunarodnom sajmu knjiga i učila Interliberu popunit će od 12. do 17. studenog 2019. godine, na radost svih knjigoljubaca, knjigama najrazličitijih žanrova tri paviljona Zagrebačkog velesajma.

Bogatu knjišku ponudu nadopunit će uvijek zanimljivi i raznovrsni sadržaji za sve uzraste, od predstavljanja novih knjiga, druženja i razgovora s književnicima, susreta nakladnika, knjižara i knjižničara, do književnih čitaonica i radionica, okruglih stolova, kvizova, dodjela književnih nagrada, aukcije starih i rijetkih knjiga.

Brojni naslovi svjetski poznatih bestselera i književne spisateljske zvijezde samo su „mali komadić raja“ koji se nudi na najboljem književnom sajmu u okruženju, a rado ga posjećuju te svoj interes i zadovoljstvo na njemu pronalaze jednako i djeca i poslovni ljudi i umirovljenici.

Na sajmu će brojne obrazovne institucije predstaviti svoje edukativne programe i usluge u sklopu nove teme „Znanje i učenje“.

U paviljonu 6 na štandu 13e pronaći ćete i izložbeni prostor in.k na kojem ćete po nevjerojatno povoljnim cijenama moći nabaviti brojne informatičke knjige.

Ulaz na Interliber je i ove godine besplatanVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->