Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.08.2018. 16:19

Nova igračka 

Mi Robot Builder u novoj ponudi Tele 2

Tele 2 najavio jesensku ponudu koja premijerno u Hrvatskoj predstavlja igračku Mi Robot Builder.

Mi Robot Builder u novoj ponudi Tele 2

Mi Robot Builder set sastoji se od dijelova za robota koji se može složiti u tri varijante i kojim se upravlja uz pomoć besplatne aplikacije za Android i iOS uređaje. Ponuda uz robota uključuje tarifu Ekipna s bezbroj GB za neograničeno surfanje na mobitelu te izbor telefona Huawei Y7 Prime2018, Samsung Galaxy J6 i Huawei P20Lite.

20180831_120132

Prije otkrivanja robota s kojima se može igrati cijela obitelj, upravo su o temi tehnologije i druženja u obitelji na panel diskusiji raspravljali poznata glumica Bojana Gregorić Vejzović, psihologinja Diana Kolbas Dešović, poduzetnik i pokretač velikih STEM projekata za škole Nenad Bakić te predsjednik Uprave Tele 2 Viktor Pavlinić koji je rekao: " Inovativna i tehnološki napredna igračka Mi Robot Builder spaja obitelj u zajedničko druženje pokazujući kako razvoj tehnologije znači i naš osobni napredak".

Bojana Gregorić Vejzović

Mi Robot Builder je tehnološki napredna i modularna igračka namijenjena dobnom uzrastu od 10 i više godina

Sastoji se od 978 dijelova te se može složiti u obliku robota, letjelice ili dinosaura. Za sastavljanje pojedinog oblika potrebno je nekoliko sati, što znači zajednički trud i zabavu za cijelu obitelj. Uz zabavu ovaj set ima i edukativnu komponentu jer korisnici na vrlo jednostavan način uče kako složeni oblik robota programirati da izvodi različite radnje poput kretanja ili puštanja zvučnih efekata.

20180831_120416

Zahvaljujući Tele2, uz tarifu EKIPNA i BEZBROJ GB Mi Robot Builder dostupan je u paketu s Huawei Y7 Prime 2018 po cijeni od 70 kn mjesečno, sa Samsung Galaxy J6 za 100 kn mjesečno, a s Huawei P20 lite cijena je 110 kn mjesečno.

Viktor Pavlinić_Dijana Kolbas Dešković_Bojana Gregorić Vejzović_Nenad Bakić
Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam