Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.03.2015. 14:24

Iskon

VIDEO: Iskonove ideje iz bliske budućnosti

Nova Iskonova kampanja dolazi s novim sloganom, video spotom, te donosi novosti za korisnike.

VIDEO: Iskonove ideje iz bliske budućnosti

Iskon je predstavio novu kampanju i slogan te naglasio aktualne pogodnosti za korisnike. Ovog je proljeća moguće birati između popularne opcije probnog perioda ili 24-mjesečnog popusta na uslugu, uz nove brzine interneta koje idu do 50 Mbps u downloadu i 10 Mbps u uploadu.

Try&Buy tj. probni period od tri mjeseca omogućuje uživanje u svim mogućnostima Iskonovih paketa interneta, telefona i televizije bez obaveze. Za trajanja probnog perioda plaćaju se računi, no bez izlazne naknade u slučaju eventualnog raskida ugovora. Popust je dostupan uz pakete koji uključuju nove brzine interneta do 20/5, 30/5 ili 50/10 Mbps, a vrijedi i za postojeće Iskonovce koji žele unaprijediti iskustvo superbrzog surfanja u svojem domu ili uredu.

Ponudu prati duhovita kampanja, u sklopu koje je predstavljen i novi slogan Iskona: Ideje iz bliske budućnosti.

Iz novog slogana je proizišao i Iskon lab, mjesto na kojem Iskonovci neumorno osmišljavaju i ispituju nove komunikacijske mogućnosti. U laboratoriju je rođena i serija reklamnih spotova koji prate aktualnu proljetnu ponudu. Duhovito eksperimentiranje s pojmovima telepatije, telekineze i teleportacije potpisuje agencija Senor, dok se u ulozi glavnog junaka, ujedno i pokusnog kunića Iskonovih labovaca, nalazi kazališni, filmski i televizijski glumac Luka Petrušić.

Detalji ponude dostupni su na www.iskon.hr, gdje je moguće provjeriti i dostupnost većih brzina interneta na području tzv. narančaste zone dostupnosti Iskona. Pokrivanje kompletne zone bit će završeno do kraja ožujka, nakon čega će Iskon nastaviti sa širenjem na područje 20 novih hrvatskih gradova.

PRKomentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->