Nalazite se
Članak
Objavljeno: 16.02.2017. 11:12

Facebook Jobs 

Ponuda i potražnja poslova na Facebooku

Facebook pomaže tvrtkama u oglašavanju slobodnih radnih mjesta, a korisnicima potragu za poslovima.

Ponuda i potražnja poslova na Facebooku

Facebook u posljednje vrijeme širi svoje poslovne pipke u svim smjerovima. Tako bismo uskoro mogli dobiti njegov TV streaming servis, a sada želi postati i konkurencija poznatoj poslovnoj mreži LinkedInu.

To donosi nova podrška koja omogućuje tvrtkama da na svojim stranicama oglašavaju slobodna radna mjesta i uređuju oglase pomoću posebnog editora, a ti će se oglasi pojavljivati i na stranici Facebbook.com/jobs, gdje ćete ih moći pretraživati i saznati treba li netko upravo vaš profil zanimanja. Pored toga oglase ćete moći vidjeti i na stranicama svojih profila, a sigurni smo da će mogućnosti koje Facebook ima kao pametna platforma povećati prilike da se u vašim profilima pojavljuju relevantni poslovi, posebice ako će Facebook "češljati" kroz milijardu profila na kojima se nalaze korisni podaci poput edukacije, trenutne pozicije i imena tvrtki u kojima radite zajedno s demografskim, geografskim i drugim podacima koji su korisni poslodavcima. Head hunteri će potragu za kadrovima moći provoditi na desktop i mobilnoj inačici društvene mreže.

Facebook kaže da su mnoge tvrtke već oglašavale slobodna radna mjesta neslužbenim postovima, pa je nova značajka zapravo samo formaliziranje tog procesa. Mada ovo nije isto ono što sve omogućuje LinkedIn, sigurni smo da Microsoftu nije svejedno jer često voli naglašavati da su on i njegova skupo plaćena akvizicija glavni igrači u svijetu globalnog zapošljavanja.

Nova značajka će za sada biti dostupna samo poslodavcima u SAD-u i Kanadi no vjerujemo da će ju Facebook brzo proširiti širom svijeta. Više informacija potražite na ovoj poveznici. Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->