Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.04.2015. 08:09

Agile Adria 

Konferencija Agile Adria od 13. do 15 travnja u Hrvatskoj

Četvrto izdanje konferencije Agile Adria održati će se u Termama Tuhelj i okupiti 20 međunarodnih i regionalnih agile stručnjaka.

Konferencija Agile Adria od 13. do 15 travnja u Hrvatskoj

Ovogodišnja konferencija Agile Adria održava od 13. do 15. travnja u Hotelu Well u Termama Tuhelj i namijenjena je primarno softverskim developerima koji žele unaprijediti svoje znanje i izmijeniti iskustva s kolegama iz regije, Europe i svijeta. 

Među predavačima se ove godine ističe Mary Poppendieck koja se smatra začetnicom primjene leana u razvoju softvera. Autorica je nagrađivane knjige "Lean Software Development: An Agile Toolkit" u kojoj je objasnila kako se lean principi u proizvodnji mogu iskoristiti za bolji pristup razvoju softvera. Poppendieck će ujedno prvog dana konferencije održati radionicu u suradnji sa svojim suprugom Tomom Poppendieckom koji ima preko 25 godina iskustva u računarstvu te je predvodio velike projekte implementacije SAP-a i Baana. Na radionici će sudionici dobiti priliku naučiti kako razviti i iskoristiti value stream mape, metodu tipičnu za lean menadžment.

 Treći dan konferencije će biti održane dvije cjelodnevne radionice. Tako će Tom Gilb održati radionicu na temu korištenja lean alata za prevenciju defekata, a prošlogodišnji najbolji predavač Vasco Duarte održati će radionicu na temu primjene #noEstimates principa s ciljem poboljšanja razvoja softvera i proizvoda uz uštedu vremena i novaca uloženih u procjenjivanje. 

Ostale informacije vezane uz predavače, radionice te raspored konferencije Agile Adria 2015. kao i postupak prijave mogu se pronaći ovdje, a svi zainteresirani za sudjelovanje mogu se registrirati do 10. travnja ovdje. 

PR

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->