Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.06.2024. 18:23

PR 

Edge 1050 je najpametnije biciklističko računalo

Biciklističko računalo dodaje živopisan zaslon u boji, poboljšani zaslon za grupne vožnje i ugrađeni zvučnik.

Edge 1050 je najpametnije biciklističko računalo

Novi Edge 1050 je najsjajnije, najpametnije i najpovezanije biciklističko računalo iz Garmina. Sa živopisnim zaslonom osjetljivim na dodir, Edge 1050 kombinira vrhunsku navigaciju kod praćenja performansi, svijest o vožnji bicikla i pametnu povezanost dok impresivno pruža do 20 sati trajanja baterije u najzahtjevnijim slučajevima uporabe i do 60 sati rada za uštedu baterije.

Zahvaljujući funkcijama koje pomažu u poticanju kohezivnije biciklističke zajednice, biciklisti mogu primati obavijesti o opasnostima na cesti od strane svojih kolega biciklista i vidjeti poruke tijekom vožnje i ploču s najboljim rezultatima tijekom grupnih vožnji.

Osim toga, novi dodaci kao što su izrada staze na uređaju, Garmin Pay, ugrađeni zvučnik i još mnogo toga pomažu da svaka vožnja bude bolja 

  • Nova poboljšanja na GroupRide omogućuju vozačima da ostanu povezani uz poruke u vožnji, lokacije uživo i upozorenja o otkrivanju incidenata koje mogu obavijestiti i usmjeriti suvozače do biciklista kojima je potrebna pomoć. Biciklisti također mogu dodati malo natjecanja u svoju vožnju s pločama s najboljim rezultatima u vožnjama za uspone, plus duhovite nagrade, uključujući SpeedRacer (najveća maksimalne brzina), Chatterbox (najviše koristi funkciju slanja poruke Group Ride), Worker Bee (najviše vremena provedenog na pedaliranju) i više.
  • Primajte upozorenja o opasnostima na cesti na zaslonu koja prijavljuju kolege biciklisti- poput rupa na cesti ili srušenog drveća te doprinesite i time upozorite druge vozače o opasnostima. 

GroupRide ažuriranja i opozorenja o opasnostima na cestama uskoro će biti dostupna na biciklističkim računalima serije Edge 540, Edge 840 I Edge 1040. 

Što je još novo 

  • Osvježeni dizajn: kutno kućište i diskretne, potpuno metalne tipke, plus zamjenjivi nosač za četvrt okreta nadopunjeni su živopisnim zaslonom od 3,5 inča s tekućim kristalima.
  • Garmin Pay beskontaktno plaćanje: zaboravite kopanje po džepu kako biste izvadili gotovinu: projurite kroz kafiće usred vožnje ili se zaustavite na snacku uz samo jedan dodir na Edgu.
  • Ugrađeni zvučnik: slušajte uputu za vježbanje i navigaciju te upozorite vozače i pješake ispred sebe pomoću zvona za bicikl na uređaju.
  • On Device Course Creator: jednostavno kreirajte staze izravno na uređaju pomoću responzivnog zaslona osjetljivog na dodir i uključujte ili isključujte različite rute na kartama.
  • Vrsta površine: pogledaj asfaltirane ili neasfaltirane ceste na Edgeu dok vozite i primajte upozorenja za nadolazeće neasfaltirane dionice.
  • Određivanje rute za određenu vožnju: odredite rutu prilagođenu određenoj vožnji- bilo da je riječ o planini, makadamu ili cesti.
  • Map Manager s Wifi povezivanjem: dodajte, zamijenite ili ažurirajte dodatne karte putem bežičnog interneta izravno na biciklističko računalo. 

Pripremite se za svoju sljedeću veliku vožnju: 

Opremljen naprednim alatima za treniranje, Edge 1050 spreman je pomoći biciklistima u svakoj vožnji. Besplatni Garmin planovi treninga- poput planova treninga koji se prilagođavaju događajima- pružaju personalizirane treninge koji se prilagođavaju na temelju izvedbe i oporavka, dok dnevno predloženi treninzi daju prijedloge za vožnju na temelju trenutnog opterećenja biciklista tijekom VO2 max. 

Uvidi iz Firstbeat Analitycs poput VO2 max, statusa treninga, topline i aklimatizacije nadmorske visine i više mogu pomoći biciklistima da procijene svoju izvedbu i vide kako se njihovo tijelo drži, dok značajke kao što su biciklističke sposobnosti i zahtjevi staze omogućuju biciklistima da usporede svoje sposobnosti sa zahtjevima određenih ruta kako bi mogli usmjeriti svoju obuku na prava područja.

Prije nego krenete, upotrijebite Trendline Popularity Routing kako biste pronašli najbolje rute kojima najčešće putuju drugi Garmin biciklisti ili upotrijebite unaprijed učitane Garmin biciklističke karte koje uključuju podatke o biciklističkim stazama za brdski biciklizam iz Trailforksa. Biciklisti mogu također koristiti pin drop navigaciju za slanje POI (pina) iz Apple Mapsa i automatski primati navigaciju do te lokacije. 

Edge 1050 uključuje vrhunske metrike perfomansi koje pomažu biciklistima da voze pametnije. Uvidi u izdržljivost u stvarnom vremenu mogu pomoći biciklistima da pomno prate svoje razine napora kako bi utjecali na napore u vježbanju ili vidjeli koliko se još može održati tempo. U međuvremenu, vodič za snagu sada uzima u obzir podatke o vjetru i trenutnu izdržljivost biciklista kako bi izvršio prilagodbe ciljane snage u stvarnom vremenu. ClimbPro omogućuje vozačima da vide preostali uspon i nagib za svaki uspon- bilo da voze stazu ili ne, dok Climb Explore omogućuje biciklistu da vidi uspone u blizini na uređaju ili u Garmin Connectu. Napredna biciklistička dinamika pruž vozačima uvid u njihovu izvedbu i metriku brdskog bicikla, uključujući broj skokova, udaljenost skokova, Grit i Flow, pomažu u praćenju svake epske vožnje. 

Za dodatno povjerenje tijekom vožnje, Edge 1050 uključuje sigurnosne funkcije kao što su LiveTrack i otkrivanje incidenata te je kompatibalan s Varia linijom biciklističkih radara i pametnih svjetala kao i inReach satelitskim komunikatorima. Za vožnju tijekom cijele godine, Edge 1050 lako se uparuje s Tacx pametnim trenažerima za zatvorene prostore. Također se može prilagoditi podatkovnim poljima, aplikacijama i widgetima iz aplikacije za pametne telefone Connect IQ Store.

Edge 1050 ima preporučenu maloprodajnu cijenu od 699,99 eura. 

Vezani sadržaji
Ključne riječi Garmin
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->