Nalazite se
  • Zdravlje
  • VIDEO: Nvidijin AI poboljšava medicinsko snimanje
Članak
Objavljeno: 27.11.2023. 14:20

MONAI 

VIDEO: Nvidijin AI poboljšava medicinsko snimanje

Nvidia je predstavila uslugu medicinskog snimanja u oblaku pod nazivom MONAI Medical Imaging AI Cloud Service.

VIDEO: Nvidijin AI poboljšava medicinsko snimanje

Nvidia u suradnji s King's Collegeom u Londonu želi poboljšati zdravstvenu tehnologiju uvođenjem svoje usluge MONAI Medical Imaging AI Cloud Service. Ova inovativna usluga trebala bi značajno utjecati na razvoj modela umjetne inteligencije (AI) za medicinske snimke, donoseći nove razine učinkovitosti i preciznosti.

U središtu MONAI usluge, nalaze se API-ji u oblaku koje je Nvidia predstavila na godišnjem sastanku Radiološkog društva Sjeverne Amerike RSNA.

Ovi API-ji iskorištavaju snagu računalstva u oblaku kako bi pojednostavili zamršene procese uključene u medicinsko snimanje. Nvidijinina usluga ima za cilj omogućiti jednostavno upravljanje medicinskim podacima pružanjem moćnih alata u oblaku za označavanje i rukovanje velikim skupovima podataka, što je ključno u području gdje podataka ne da nema u izobilju, već su i vrlo osjetljivi i složeni.

0_1P1-UySWvCOpFaFq

Integracija MONAI API-ja s Nvidia DGX Cloudom i platformama kao što je Flywheel trebala bi donijeti uslugu ubrzavanje razvoja AI modela zdravstvu.

Jedna od značajki usluge koja se ističe je VISTA-3D, koja omogućuje interaktivno bilježenje. Ova značajka potiče kontinuirano učenje i poboljšanje AI modela, osiguravajući da se uvijek poboljšavaju s novim unosima podataka. Još jedna značajna značajka je Auto3DSeg , koja pojednostavljuje proces 3D segmentacije automatiziranjem podešavanja hiperparametara i odabira modela. Ova automatizacija je veliki korak naprijed, jer smanjuje vrijeme i stručnost potrebne za fino podešavanje AI modela za složene zadatke medicinskog snimanja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Istraživači Nvidije demonstrirali su učinkovitost ovih alata na konferenciji profesionalne znanstvene organizacije na području medicinskih snimanja i računalno potpomognutih intervencija MICCAI.

Nvidia kaže da MONAI usluga u oblaku nije samo vrijedan istraživački alat, već i sredstvo za smanjenje troškova povezanih s razvojem AI modela za radiologiju i istraživanje bolesti.

Više detalja o MONAI usluzi možete pronaći na ovoj poveznici.

Vezani sadržaji
Ključne riječi Nvidia MONAI
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->