Nalazite se
Članak
Objavljeno: 18.07.2022. 10:47

CD Ripping 

Windows Media Player sada nudi CD ripanje

Microsoft je objavio novu nadogradnju za moderni Media Player koji je sastavni dio Windowsa 11.

Windows Media Player sada nudi CD ripanje

Kada čujete izraz "CD ripanje", vjerojatno pomislite na nešto što ste koristili jako davno, no Microsoft je odlučio upravo tu značajku (CD Ripping) ugraditi u najnoviju inačicu Media Player aplikacije.

Nova značajka je dio posljednje nadogradnje s oznakom 11.2206.30.0, no valja naglasiti da je trenutno podržan vrlo mali broj formata.

"U ožujku smo predstavili podršku za reprodukciju CD-a u Media Playeru. S najnovijim ažuriranjem dodajemo i podršku za kopiranje (ripanje) CD-a. Podržani formati u ovom izdanju uključuju AAC, WMA, FLAC i ALAC," objavio je Microsoft.

Koliko god nam ovo djeluje vrlo simpatično, nismo sigurni hoće li biti posebno korisno. Doduše, ako se spremate pobacati u smeće svoje stare CD-e i napraviti digitalni backup najdražih pjesmica, možda će vam mogućnost da to napravite uz pomoć Windows Media Playera biti najjednostavnije rješenje.

Osim Media Playera, Microsoft je nadogradio i aplikaciju kamere, pa nova inačica s oznakom 2022.2206.2.0 sada može skenirati barkodove i QR kodove.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->