Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.01.2021. 15:21

OnePlus Band 

Video: OnePlus predstavio prvu pametnu narukvicu

Prema očekivanjima, OnePlus brand je zakoračio na tržište nosive elektronike.

Video: OnePlus predstavio prvu pametnu narukvicu

Tvrtka OnePlus predstavila je svoju prvu fitness narukvicu OnePlus Band čiju će prodaju prvo testirati u Indiji. Narukvica dolazi s 1,1-inčnimAMOLED zaslonom osjetljivim na dodir, koji dolazi s rezolucijom od 126 x 294 i P3-wide rasponom boja.

Podaci o procesoru i RAM memoriji zasad još nisu poznati, ali je objavljeno da OnePlus Band sadrži bateriju od 1000 mAh, koja bi vam prema tvrdnji OnePlusa trebala omogućiti do 2 tjedna rada s jednim punjenjem, a za izdržljivost se brine iP68 standard protiv vode i prašine.

OnePlus Band može pratiti vaše korake, upozoriti vas ako predugo sjedite i nadzirati vaše vježbanje kroz 13 dediciranih modova, koji uključuju yogu i trčanje, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Treba naglasiti da OnePlus Band nije odobreni medicinski uređaj, no može pratiti vaš srčani ritam, spavanje te zasićenost krvi kisikom, zahvaljujući ugrađenom SpO2 senzoru.

Osnovne informacije se prikazuju na zaslonu narukvice, no za preciznije i bolje objašnjene podatke morat ćete koristiti Health aplikaciju za Android uređaje na koje se spaja putem Bluetootha 5.0. Povezanost s telefonom vam također može omogućiti da na zaslonu narukvice dobivate notifikacije, alarme i timere.

Jedna od velikih prednosti pred konkurencijom je i cijena koja će u Indiji iznositi samo 2.499 rupija, što je oko 34 američka dolara, no pitanje je hoće li se ikada pojaviti i na drugim tržištima, a još manje se zna koliko bi tamo mogla koštati.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->