Nalazite se
Članak
Objavljeno: 04.02.2015. 13:44

TextBlade 

VIDEO: Revolucionarna tipkovnica za pametne telefone

TextBlade će vam omogućiti pisanje na mobitelu istom brzinom i tehnikom kao da koristite standardnu tipkovnicu na računalu.

VIDEO: Revolucionarna tipkovnica za pametne telefone

Tvrtka WayTools započela je prodaju svojih TextBlade tipkovnica koje predstavljaju zanimljivu inovaciju u eksternim "stolnim" tipkovnicama za mobilne telefone.

Kao što možete vidjeti u videu dolje, ova tipkovnica dolazi u kutijici veličine od samo 104 x 30,6 x 11,3 mm, koja ujedno predstavlja i stalak za pametni telefon, a u komplet su uspjeli ugurati i bežični USB punjač. Tipkovnica se pomoću magneta jednostavno slaže iz tri dijela u jednu cjelinu s devet multifunkcijskih tipki (8 + razmaknica), a dizajnirana je tako da vam omogući brzo tipkanje nalik na rad s klasičnom tipkovnicom kakvu koristite na računalu, pa je stoga i raspored tipki nalik na klasične QWERTY tipkovnice.

Tipkovnica je podržana od većine uređaja s Bluetoothom 4.0, koji rade na iOS 7 i 8, Android 4.4 i 5.0, Windows 8, te OS X Yosemite i Maverics operativnim sustavima.

Između ostaloga, TextBlade reklamiraju i kao najtanju QWERTY tipkovnicu ikada napravljenu, te navode da će zbog kompaktnosti i veličine jedne trećine vašeg pametnog telefona, predstavljati idealno rješenje za vaše mobilno pisanje, pa ćete na mobitelu moći pisati znatno ozbiljnije tekstove od SMS poruka i e-mailova.

Proizvođač navodi da se tipkovnica može konfigurirati i za znakove drugih zemalja izvan SAD-a, no nije nam poznato jesu li među njima naši dragi č, ć, đ i š.

TextBlade se trenutno može naručiti za 99 dolara (665 kn) u web dućanu na stranici izvora ovog članka. Sudeći prema brzini pisanja koja se demonstrira u videu, ovo bi doista mogla biti korisna stvarčica, pa bismo ju rado voljeli isprobati u našem Vidilabu. 

Izvor: WayToolsVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->