Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.06.2014. 09:55

E3 2014 

VIDEO: Prvi trailer Doom remakea

Ovim trailerom Bethesda poručuje fanovima da izrada remakea legendarne pucačine ide po planu.

VIDEO: Prvi trailer Doom remakea

Kada je John Carmack, suosnivač id Softwarea, objavio da odlazi iz legendarne tvrtke koja predstavlja sinonim za FPS žanr u tvrtku Oculus (Oculus Rift), mnogi fanovi su to doživjeli kao totalnu propast velikog developera, te su im se ugasile sve nade u to da bi Bethesda i id mogli na tržište dovesti dugo očekivani remake legendarnog Dooma. 

Međutim, Bethesda je odlučila iskoristiti ovogodišnji E3 sajam, kako bi fanovima poručila da je projekt  itekako živ, pa je uz promociju svojeg novog pucačkog hita Wolfenstein: The New Order, malo podigla hype oko sljedeće velike pucačke igre. Dakako pogađate da se radi upravo o SF horror FPS-u Doom. 

Stoga su na E3-u objavili ovaj trailer koji više skriva nego što otkriva, ali daje naslutiti da će Doom remake biti mračan i žestok, te da će donijeti opaku horror atmosferu.

Bethesda je objavila da će više detalja o novoj igri otkriti 17. srpnja ove godine na QuakeCon 2014. konvenciji u Dallasu, te je ujedno navela kako će svi koji su prošli mjesec kupili i aktivirali igru Wolfenstein: The New Order, dobiti pristup u Doom betu.  

Vezani sadržaji
Ključne riječi Bethesda E3 2014 id Doom remake
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->