Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.01.2016. 14:00

Ubisoft 

VIDEO: Prijavite se u betu The Division

Ubisoft je objavio da će od 28. do 31. siječnja ove godine gamerima omogućiti testiranje nove pucačke igre iz Tom Clancy's franšize.

VIDEO: Prijavite se u betu The Division

Nova TPS igra iz čuvene Tom Clancy's franšize pod nazivom The Division, trebala bi stići na tržište 28. ožujka ove godine u inačicama za PC, PS4 i Xbox One. Ako vam nije poznato, radi se o pucačini iz trećeg lica, čije zbivanje se događa u razvaljenom New Yorku kojeg je opustošio neki opaki virus.

Igrači će se naći u društvu agenata "Divizije", čija osnovna uloga je otkriti izvor virusa, a to će uključivati obilje napucavanja mrskih neprijatelja, prije nego što dođu u priliku spasiti veliki američki grad od pošasti, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Ovih dana Ubisoft je objavio datume pokretanja bete, odnosno testne inačice igre, koju će igraći na Xboxu One moći isprobati od 28. do 31. siječnja, a oni na PC-u i PS4 konzoli od 29. do 31.1.2016.

Valja naglasiti da se na poveznici izvora ove vijesti morate prvo registrirati kako biste mogli doći na "listu čekanja" za besplatni pristup beti, što očito znači da je Ubisoftova ponuda ograničena, pa stoga požurite. No ukoliko igru već sada kupite za 60 eura putem predbilježbe, garantiraju vam pristup u beta program. 

Izvor: Ubisoft

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam