Nalazite se
Članak
Objavljeno: 15.06.2019. 13:05

E3 2019 

VIDEO: Konami predstavio TurboGrafx 16 mini konzolu

Nova mini konzola namijenjena je ljubiteljima legendarnih igara Konamija.

VIDEO: Konami predstavio TurboGrafx 16 mini konzolu

U posljednje vrijeme postalo je jako popularno izrađivati igraće konzole namijenjene nostalgičarima koji se žele nakratko vratiti u rane početke gaminga, pa nas nimalo ne čudi što je jednu takvu predstavio i Konami. na ovogodišnjem E3 sajmu u Los Angelesu.

Njegova mini konzola pod nazivom TurboGrafx-16 mini koja će se prodavati pod tri različita imena na tržištima Amerike, Europe i Japana, dizajnirana je o cijelosti kako bi čim više povećala ugođaj retro gaminga, pa stoga čak posjeduje i specijalne modove „old school“ prikaza, uključujući CRT TV, koji će na vašem nabrijanom pametnom 4K televizoru pružiti izgled stare telke s katodnom cijevi, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Na konzolu će se moći spojiti do 4 kontrolera za igranje, no da biste mogli u igru ubaciti 3 frenda, morat ćete kupiti dodatni adapter. Tehnički podaci još nisu objavljeni, mada već možemo pretpostaviti da će, kao u slučaju s PlayStation Classicom, ovo biti konzola jačine Raspberry Pi računala, jer za igre koje ćete moći igrati nećete imati potrebe za nekim jačim hardverom. Isto kao u slučaju sa Sonyevom retro konzolom, TurboGrafx-16 će dolaziti s predinstaliranim igrama među kojima su R-Type, New Adventure Island, Ninja Spirit, Ys Book 1 & 2, Dungeon Explorer i Alien Crush, a zanimljivo je da će na svakom tržištu dolaziti s potpuno drugim setovima igara. Još je poznato da će se pozicije u igrama moći snimati i to je zasad sve što znamo o Konamijevoj mini konzoli, jer tek trebaju objaviti koliko će koštati i kada će stići na tržište.Vezani sadržaji
Ključne riječi Konzola Konami TurboGrafx-16 mini
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->