Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.06.2019. 12:27

Huawei 

WhatsApp će raditi na novim Huawei telefonima

Huawei objašnjava korisnicima da se neće morati lišiti Facebookovih aplikacija.

WhatsApp će raditi na novim Huawei telefonima

Kao što nam je već poznato, velike američke tvrtke poput Googlea i Facebooka su odlučile poštovati "ban" Huaweija prema zahtjevima američke vlade i predsjednika Trumpa, što znači da njegovi novi telefoni neće dolaziti s njihovim predinstaliranim aplikacijama.

Huawei je odlučio pojasniti korisnicima svojih postojećih telefona, kao i onih koji trebaju izaći u idućim mjesecima da se neće uopće morati lišiti američkih aplikacija, jer će se one moći uredno preuzimati, instalirati i koristiti kao i do sada. Drugim riječima, to što novi Huawei telefoni neće imati unaprijed instalirane aplikacije Googlea i Facebooka, to ne znači da si ih nećete moći skidati i instalirati kao što ste to činili i na drugim uređajima bez predinstaliranih appova.

Huawei također radi i na vlastitom app storeu koji će zamijeniti Google Play trgovinu i vjerojatno će imati ulogu da omogućuje korisnicima preuzimanje i instaliranje aplikacija poput Facebooka, WhatsAppa i Instagrama na svim novim uređajima.

Pored toga, Huawei je rekao da njegov vlastiti operativni sustav izlazi ove godine u Kini, dok će iduće godine biti dostupan globalno.Vezani sadržaji
Ključne riječi Facebook Google aplikacije Huawei
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->