Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.09.2017. 11:20

Akcija za VR developere 

HTC daje svu zaradu developerima VR aplikacija

Do kraja ove godine HTC neće uzimati 30 posto prihoda developerima aplikacija za Vive headset.

HTC daje svu zaradu developerima VR aplikacija

Nakon prodaje Pixel tima Googleu za 1,1 milijardu dolara HTC se očito više ne mora brinuti za svaku lipu, pa je odlučio provesti akcijsku ponudu kojom želi dodatno poticati developere na izradu aplikacija za Vive headset.

To znači da će u četvrtom kvartalu ove godine, točnije od početka listopada pa do kraja prosinca HTC odustati od svoje provizije za svaki prodani primjerak igre za Vive u visini od 30%, pa će developerima ostati 100-postotnazarada.

Obzirom da HTC ne otkriva koliko igara developeri uopće prodaju u prosjeku, teško je reći koliko će im ovo kratko razdoblje bez provizije značiti, no obzirom da se radi o blagdanskom dijelu godine kada se igre najbolje prodaju, vjerojatno će skupiti ponešto love za božićnicu.

HTC je nedavno lansirao mjesečnu pretplatu od 6,99 dolara i predstavio samostojeći headset koji radi putem clouda umjesto PC-a (zasad samo u Kini), pa će s dodatnom milijardom dolara u džepu i uštedom na plaćama 2000 zaposlenika koji prelaze u Google moći malo žešće promovirati Vive platformu.

Vezani sadržaji
Ključne riječi provizija developeri HTC Vive
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam