Nalazite se
Članak
Objavljeno: 22.07.2011. 01:35

Fujitsu 

Projektor u kućištu prijenosnika

Fujitsu je razvio projektor BP (Bay Projector), prvi koji u obliku izmjenjive komponente stane u modularno ležište prijenosnog računala.

Projektor u kućištu prijenosnika

Novi prijenosni BP projektor za prijenosnike kompanije Fujitsu, može se vrlo lako postaviti i uključiti nakon samo nekoliko sekundi, te u potpunosti eliminira potrebu za dodatnim kablovima i napajanjem, što je vrlo praktično za razne prezentacije u situacijama kada želite prikazati svoje projekte klijentima u njihovom prostoru, a u osobne svrhe se može koristiti za projiciranje filmova.

 Kada se ne koristi, projektor se može jednostavno izvaditi iz ležišta i zamijeniti optičkim DVD pogonom 

Ugradbeni projektor se može odmah koristiti, čim se iz modularnog ležišta veličine DVD pogona rasklopi i aktivira, osvjetljenost i korekcija projicirane slike (keystone correction) podešavaju se direktno pomoću ugrađenih tipki, a tehnologija laserske zrake osigurava visok kontrast i dubinu boja, te garantira oštru i jasnu sliku, navode iz Fujitsua.

Kada se ne koristi, projektor se može jednostavno izvaditi iz ležišta i zamijeniti optičkim DVD pogonom ili ili dodatnom modularnom baterijom za prijenosnik.

Fujitsu Bay Projector dostupan je za korisnike Fujitsu LIFEBOOK P771 i LIFEBOOK S761 prijenosnika, a preporučena cijena mu je oko 499 Eura (3.719 kn).

VIDEO - Prezentacija BP projektoraVezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->