Nalazite se
Članak
Objavljeno: 08.12.2023. 15:12

YouTube 

Pauziranje komentara na vašim YouTube filmovima

YouTube uvodi novu postavku moderiranja komentara za kreatore sadržaja pod nazivom Pauza.

Pauziranje komentara na vašim YouTube filmovima

Ako ste do sada objavljivali video filmove na svojem YouTube kanalu, mogli ste onemogućiti komentare posjetitelja vaše stranice, ili označiti da ih želite pogledati prije nego se objave.

Sada je YouTube odlučio uvesti novu opciju moderiranja koja vam omogućuje da u bilo kojem trenutku pauzirate dalje objavljivanje komentara, dok će oni koji su bili prije objavljeni, ostati na stranici, što znači da korisnici samo neće moći stvarati nove.

To znači da ćete sada u postavkama komentara uz opcije Uključeno i Isključeno vidjeti opciju Pauza u postavkama u aplikaciji YouTube ili u YouTube Studiju na desktop računalu i mobilnom uređaju.

Specifičnije opcije moderiranja pojavljuju se kada su komentari uključeni, počevši od Basic, koji sadrži komentare koji bi mogli biti neprikladni za pregled. Zatim postoji Strict, koji postavlja širu mrežu o tome koji komentari moraju biti prvi pregledani, i Hold All, koji kreatorima omogućuje pregled i odobravanje svakog komentara prije nego što ga javno objave. Kreatori također mogu uključiti komentare bez ijednog od ovih dodatnih filtara.

Mi smo u trenutku pisanja ovog članka htjeli provjeriti novu opciju, međutim još nam se ne pojavljuje u postavkama, što znači da će je Google uvoditi korisnicima postepeno.

Vezani sadržaji
Ključne riječi YouTube
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->