Nalazite se
Članak
Objavljeno: 07.03.2019. 12:59

Sony 

PS4 Remote Play službeno stigao na iPhone i iPad

Četiri godine nakon Androida, službena aplikacija za iOS uređaje stigla u nadogradnji za PS4.

PS4 Remote Play službeno stigao na iPhone i iPad

Igranje PS4 igara na iPhoneu nije nova stvar, no do sada ste za to morali koristiti (i kupovati) aplikacije trećih strana poput R-Playa, koja je proizvedena bez Sonyevog blagoslova, odnosno nije bila "službena".

Najnovija nadogradnja PS4 operativnog sustava i firmwarea sadrži značajku koja omogućuje sinkronizaciju s iOS uređajima, što korisnicima omogućuje korištenje PS4 Remote Play aplikacije za iOS koja je na Androidu prisutna već duže od 4 godine. Nakon nadogradnje PS4 sustava i instalacije aplikacije na vaš iPhone ili iPad, možete igrati PS4 igre na svojem iOS uređaju putem komandi na zaslonu, ili uz pomoć nekog kontrolera treće strane, dok DualShock 4 ne možete spojiti na svoj iPhone jer na žalost nema podršku za njega, osim ako je konzola "jailbreakana".

Za razliku od R-Play aplikacije koja se prodaje za 12 dolara, PS4 Remote Play za iOS je besplatan. Za korištenje trebate imati uređaj koji radi na iOS 12.1 ili novijem Appleovom mobilnom operativnom sustavu, iPhone, iPad, ili iPod touch. Aplikacija se s konzolom spaja putem Wi-Fi mreže. Vezani sadržaji
Ključne riječi iPhone iPad PS4 iOS PS4 Remote Play
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->