Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.10.2014. 14:50

San svakog moddera 

OnePlus One na testu

Kolege iz web redakcije Mobil.hr na test su dobili poznati kineski flagship OnePlus One.

OnePlus One na testu

Kineski flagship killer OnePlus One ne morate više naručivati iz Kine i strepiti hoće li vam na carini naplatiti poveći iznos na cijenu koju ste pronašli putem web shopa. Telefon se sada naručuje iz Europe, točnije iz Italije, a na izrazito povoljnu cijenu platit ćete i dostavu, ali opet je ovaj način povoljniji nego da idete preko Kine.

Testirani One Plus One pogoni CyanogenMod verzija Androida koja podosta liči na „vanilla“ verziju Android sustava. Sustav sam po sebi nije rootan, a bootloader je zaključan. Rootanje i otključavanje bootloadera je jednostavno, mnogo jednostavnije nego na drugim modelima tako da će se svi oni koji su navikli na custom romove brzo snaći.
3 GB RAM memorije postala su standard za flagshipove u 2014. godini pa je tako i u One Plus One smješteno toliko radne memorije. Telefon je dostupan u verzijama sa 16 GB i 64 GB pohrane. 

ONE Plus ONE-mala

Snapdragon 801 čipset nije novitet na tržištu, a pojavio se i već nasljednik 805, ali 801 je i dalje respektabilan čipset, pogotovo u MSM8974AC verziji koja ima quad core procesor takta 2,5 GHz. Popraćen je i grafičkim procesorom Adrenom 330
5,5 inčni ekran na One Plus Oneu je Full HD rezolucije. Ekran je baziran na LTPS LCD tehnologiji, tj. naglasak ovog panela je na štedljivosti, a ne na kvaliteti prikaza.

Pročitajte detaljan test OnePlus One.

Test ovog pametnog telefona možete pročitati i u novom jubilarnom broju časopisa VIDI koji je od danas na kioscima te otkriti kako je telefon prošao na testu u VidiLabu. To je samo jedan od mnogobrojnih testova koje donosi poseban broj časopisa u povodu 20 godišnjice Vidija.

ONE Plus ONE- 2
Vezani sadržaji
Ključne riječi Android OS Snapdragon OnePlus One
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam