Nalazite se
Članak
Objavljeno: 11.05.2012. 16:14

WI2012 

Održan sajam Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff

Sajam je predstavio ljude koji stvaraju promjene u poslovanju na internetu, ali i općenito.

Održan sajam Web::INDUSTRIJA 2012 - Cool Stuff

u Zagrebu se 10. svibnja 2012. održao 4. sajam Internet ponude Web::INDUSTRIJA 2012 – Cool stuff (WI2012), koji je postao tradicionalno mjesto okupljanja poslovnih ljudi iz web industrije, ali i svih onih koji se interesiraju za najnovije trendove u društvenim mrežama, e-marketingu i e-PR-u.

WI2012 je ponudio presjek domaće internetske industrije u pogledu izlagača, a svojim besplatnim ulazom na cjelodnevna edukativna predavanja, po čemu je jedinstven sajam internetske industrije, privukao je preko pola tisuće posjetitelja.

Alen Cerkic_Pro hosting predavanje

I ove godine Web::INDUSTRIJA ponudila je samo cool stuff iz svijeta weba, a najatraktivnija su bila besplatna predavanja najboljih hrvatskih stručnjaka, koji su već dokazali na web konferencijama kao što je Web::Strategija i osvojili titule TOP predavača.

VladaRH_uvodno predavanje

Između predavanja posjetitelji su se mogli osvježiti velikom ponudom finih vina Vinarije Štampar i prošetati izložbenim prostorom u kojem je svaki izlagač uložio maksimalan trud da privuče posjetitelja. Tako je Everymail na svom štandu organizirao nagradnu igru u kojoj je glavna nagrada bio iPod nano nove generacije, Knjizara.hr je kao najveći nakladnik informatičke literature ponudila 50% popusta na knjige, Prohosting je izložio svoje servere iz Austrije.

Everymail_Stand2

 Business Speed Dating  održao se po treći put, a prijave za sudjelovanje bile su popunjene tjednima prije samog sajma. Dejt na kojem su se podijelile stotine i stotine vizitki, uspio je združiti mnoge sudionike da nastave poslovne razgovore na kavi ili ručku.

Ivo Spigel_ACTA predavanje

O poslu se pričalo i na okruglom stolu s temom "Od ideje do investicije" kojeg je moderirao Damir Podhorski. Na sajamskom danu svečano su proglašeni pobjednici natječaja startUPweb, a stručni žiri je kao najkvalitetnije projekte ocijenio redom: Maxxo.com (Maxxo d.o.o. ), "Ehostat male WEB ankete" (Ehostat d.o.o.) i Svijetskutera.com (Saša Kovačićek).

Panel rasprava

 Kao izlagači bili su viđeni: Everymail Ltd, Pro Hosting, Trikoder, Moj Talk Fusion, Web Studio pay™ Payment Gateway, Nove vibracije, LogIT internet usluge, Virtus dizajn, Etarget, Avalon, Web Marketing Akademija, Knjižara.hr, EURO-V.A.L., Timgraf media d.o.o..

 Sajmom su se prošetali i predstavnici Googlea, Vlade RH, HRT-a, Zagrebačke banke, Erste banke, Volksbanke, PMF-a, FER-a, H1 Telekoma, Privredne banke Zagreb, HT-Hrvatskog telekoma, Udruge poslovnih anđela (CRANE), IN2, Escapea, Perpetuum mobile i mnogih drugih web dizajnerskih studija, web developera, hosting kompanija, te marketinških agencija za online oglašavanje.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->