Nalazite se
Članak
Objavljeno: 03.12.2013. 11:54

ErgoSensor 

Monitor Philips Ergo čuva zdravlje

MMD je za Phillips izradio 24-inčni monitor dizajniran za očuvanje zdravlja korisnika.

Monitor Philips Ergo čuva zdravlje

Nedavne studije pokazuju da 80 posto poslovnih korisnika koji svakodnevno rade za računalom trpe bol i umor nakon dugog radnog dana. Tvrtka MMD, licencirani partner za Philips monitore, lansirala je novi 24-inčni zaslon ErgoSensor koji je posebno dizajniran za očuvanje zdravlja poslovnih korisnika na radnom mjestu. 

Novi 24-inčni ErgoSensor iz P linije podesiv je po visini, zakretanju i nagibu čime se korisnicima omogućuje podešavanje visine i kuta zaslona na pravilnu razinu što smanjuje vjerojatnost umora očiju i boli u vratu, a AMVA LED tehnologija pruža široki pogled na izuzetno visoki kontrast sa živopisnim slikama. 

Ipak, ono što ErgoSensor monitor izdvaja od ostalih je interakcija sa samim korisnicima. Philips ErgoSensor monitori mogu otkriti položaj korisnikova lica i kuta glave mjerenjem udaljenosti između korisnikovih očiju i monitora, te predlažu korisniku kako da pravilno prilagodi položaj tijela i ispravnu udaljenost od ekrana. Ova tehnologija također prati vrijeme provedeno za monitorom i podsjeća korisnike kada je vrijeme za odmor. 

Philipsov Brilliance LCD monitor od 24 inča s ErgoSensor tehnologijom dostupan je u svim Links i Emmezeta prodavaonicama po cijeni od 2.699 kn (uključujući PDV).Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->