Nalazite se
Članak
Objavljeno: 12.02.2013. 12:28

Surface Book 

Microsoft radi Surface prijenosnik

Postoje velike indicije da će Microsoft u sljedećih nekoliko mjeseci izdati prijenosnik branda Surface.

Microsoft radi Surface prijenosnik

Dok se prodaja Surface RT i Pro tableta još uvijek nije zahuktala do te mjere da bismo mogli govoriti o uspjehu ili neuspjehu Microsofta, šef Surface divizije Panos Panay je u razgovoru za ABC News spomenuo kako se priprema barem jedan novi Surface uređaj, koji bi vrlo vjerojatno mogao biti punokrvni prijenosnik.

Kada je ABC News upitao Panaya zbog čega Microsoft nije proizveo pravi prijenosnik umjesto ili pored Surface Pro tableta, Panay je rekao; "Naši partneri rade već sada dobar posao s prijenosnicima. Počeli smo o tome razmišljati na samom početku razvoja Windowsa 8. Forma prijenosnika je itekako živa i mi s našim partnerima već radimo na tome".

Kada mu je postavljeno konkretno pitanje o tome radi li Microsoft Surface prijenosnik, Panay nije direktno odgovorio, već je pomalo neodređeno izjavio: "Kada me pitate radimo li laptop ili notebook, moram vam reći da imamo veliku selekciju stvari na kojima radimo. To je prilično uzbudljivo".

Da se u Redmondu doista nešto kuha, potvrđuje i nedavna izjava Mikea Angiuloa, korporativnog potpredsjednika Microsofta iz odjela Windows Planning, koji je rekao da "Microsoft "gleda u smjeru klasične forme laptopa", što govori o tome da bi Surface Pro prijenosnik doista mogao vrlo brzo ugledati svjetlo dana.  

Ovo nisu prve glasine o tome da Microsoft radi Surface prijenosnik. Još u studenom prošle godine pričalo se o 14,6-inčnom laptopu pod nazivom Surface Book koji bi se trebao pojaviti tijekom 2013. godine. Možda se ove neodređene izjave Microsoftovih čelnika odnose upravo na taj uređaj.

Izvor: ABC News

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->