Nalazite se
Članak
Objavljeno: 14.06.2016. 09:56

E3 2016 

Microsoft predstavio Xbox One S

Nakon što su im uoči predstavljanja procurile slike, Microsoftovci su službeno predstavili novi model Xbox One konzole.

Microsoft predstavio Xbox One S

Microsoft nije uspio sakriti svoju novi konzolu Xbox One S do službenog predstavljanja na E3 sajmu, pa smo već vidjeli kako izgleda, no sada je održao i službenu promociju, pa ćemo zapravo samo potvrditi ono što smo već znali o njoj.

Microsoft kaže da je novi Xbox One S 40 posto manji u odnosu na postojeći, te donosi nekoliko novih opcija, uključujući stalak koji mu omogućuje vertikalno postavljanje, te novi dizajn koji ga čini dopadljivijim.

Port za Kinect senzor više nije dostupan, pa se morate poslužiti USB portom, no s druge strane nova konzola dolazi s IR senzorom.

Što se tiče pojačanog hardvera, glavna značajka dolazi u obliku podrške za 4K razlučivost, pa Microsoft kaže da je konzola spremna za HDR gaming, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Kao što su to govorile i glasine, Xbox One S dolazi s tvrdim diskom od 2 terabajta, te će u toj inačici koštati 399 dolara, no biti će dostupna i dva modela od 500 GB (299 dolara), te 1 TB (349 dolara).

I to bi bilo ukratko sve što se tiče novog modela Xbox One konzole s oznakom S, a detalje o komponentama koje mu omogućuju 4K gaming vjerojatno ćemo saznati uskoro.

Nova inačica konzole će u prodaju krenuti u kolovozu ove godine, s time da će model s diskom od 2 TB biti u limitiranoj ediciji, pa ćete se morati požuriti ako ste zainteresirani upravo za njega.  

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->