Nalazite se
Članak
Objavljeno: 27.05.2022. 07:52

Microsoft 

Jednostavan restore Windows 11 aplikacija u Storeu

Korisnici Operativnog sustava Windows 11 dobivaju mogućnost jednostavnog restorea aplikacija u Microsoft Storeu.

Jednostavan restore Windows 11 aplikacija u Storeu

Microsoft je potvrdio da će korisnicima Windowsa 11 biti omogućen jednostavan način za vraćanje (restore) aplikacija koje su preuzeli iz Microsoft Storea.

Ova značajka bi trebala biti najkorisnija korisnicima koji koriste Microsoft Store za preuzimanje i instaliranje aplikacija na svoje uređaje. Do sada je jedini način vraćanja aplikacija bio potpuno ručni, a taj je cijeli proces bio velika muka ukoliko ste željeli povratiti veći broj aplikacija.

"Kako bismo korisnicima olakšali brzi i neometani prijelaz na svoja nova računala, uskoro ćemo testirati novu značajku na kanalu Windows Insider koja pomaže korisnicima da automatski vrate svoje aplikacije, prethodno instalirane iz trgovine Microsoft Store, na njihov novi Windows uređaj," navodi Microsoft i dodaje da također testira i nove alate koji će developerima olakšati promociju svojih aplikacija u Microsoft Storeu.

Najvjerojatnije će novi alati postati dostupni korisnicima s izdavanjem Windows 11 verzije 22H2, koja će vrlo vjerojatno stići u rujnu ove godine.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->