Nalazite se
Članak
Objavljeno: 24.04.2011. 19:23

Ekskluzivni test 

HTC Flyer, tablet s olovkom

Portal Mobil.hr prvi u Hrvatskoj testirao HTC Flyer!

HTC Flyer, tablet s olovkom

Kolege s portala Mobil.hr prvi su u Hrvatskoj dobili HTC-ov tablet Flyer s ekranom dijagonale 7 inča i rezolucije 1024 x 600 piksela. Ekran je izrađen tradicionalnom LCD tehnologijom, pa su boje/kontrast relativno loše, u odnosu na naprednije S-LCD i AMOLED ekrane. Flyer je kompaktnih dimenzija koje mu dozvoljavaju da bez problema stane u bilo koji džep jakne ili odijela što će značajno pridonijeti mobilnosti uređaja.

htc flyer 5

HTC je u Flyer ugradio 32 GB ROM i 1 GB RAM memorije, Bluetooth u verziji 3.0, na stražnjoj strani nalazi se 5 megapikselna kamera koja je u mogućnosti snimati HD video isječke, a na prednjoj se nalazi 1.3 megapikselna kamera zadužena za video pozive. Flyer pokreće Qualcommov procesor koji radi na taktu od čak 1.5 GHz.

htc flyer 4

Flyer od ostalih uređaja ističe i mogućnost unosa teksta na dva načina. Prvi je klasičan putem tipkovnice osjetljive na dodir, a drugi je pomoću stylusa. Stylus je dovoljno približiti ekranu nakon čega će se indikator automatski pojaviti i dati nam do znanja da je unos teksta stylusom omogućen. U praksi stylus radi dobro i drago nam je vidjeti da se HTC sjetio ove korisne funkcije.

htc flyer

Cijena uređaja još uvijek nije poznata, ali obzirom da Flyer nudi skromnije stvari od primjerice Motorole Xoom, nadamo se da će i prema tome cijena biti pravilno definirana.

Čitav test HTC Flyera potražite na web portalu www.mobil.hr.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam