Nalazite se
Članak
Objavljeno: 20.05.2013. 09:46

Google I/0 2013 

Google Glass naočale s dioptrijom

Google je na svojoj developerskoj konferenciji pokazao naočale koje se spajaju na dioptrijske.

Google Glass naočale s dioptrijom

Ekipa koja stoji iza Google Glass projekta ništa ne želi prepustiti slučaju. Ako ste mislili kako su Googleove pametne naočale sjajna stvar, ali su nespretne i neprilagođene za osobe koje nose naočale, prevarili ste se.

Google je na I/O 2013 konferenciji pokazao inačicu naočala koje se jednostavno spajaju na dioptrijske naočale, no nije rekao previše informacija o tome, osim što kaže da će korištenje osobama s dioptrijom biti jednostavno kao i onima koji imaju savršen vid.

Mada se to ne navodi, nekako imamo osjećaj da bi se moglo dogoditi da Google s proizvođačima naočala počne sklapati ugovore kako bi omogućio da se prilagođene dioptrijske naočale mogu kupovati u kompletima s Google Glass naočalama, što bi potpuno zaokružilo ponudu, jer bi mnogi sigurno radije željeli koristiti takav proizvod nego Google Glass s "klapnom" za pričvršćivanje na obične naočale.

Također nam nije jasno hoće li se ovaj sustav za spajanje na dioptrijske naočale prodavati u standardnom paketu ili će se raditi o posebnoj ponudi (proizvodu).

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->