Nalazite se
Članak
Objavljeno: 30.08.2020. 13:05

Speed Limit 

Gamescom: Jedina Hrvatska igra na Indie Arena Booth Online

Igra hrvatskog developera Gamechuck jedina je hrvatska igra na virtualnom štandu indie developera na Gamescom 2020 sajmu.

Gamescom: Jedina Hrvatska igra na Indie Arena Booth Online

Gamechuck je jedini hrvatski developer koji je ove godine nastupio na Indie Arena Booth Online štandu virtualnog Gamescom 2020. sajma, prezentirajući svoj nadolazeći arkadni naslov Speed Limit. Igra je prezentirana uz novi gameplay trailer igre u sklopu IGN-ova livestreama koji možete pogledati u ovom videu.

Kako bi čim bolje prezentirao svoj rad i samu igru Speed Limit, Gamechuck je tijekom vikenda organizirao niz aktivnosti na Steam stranici Speed Limita te svom Discord kanalu, uključujući Retro Games Chat, Speed Limit Exclusive Showcase, Art Stream, Speed Limit AMA i Retro Games Chat virtualna događanja. Usto, možete posjetiti virtualni štand Speed Limita na IABO stranici: https://online.indiearenabooth.com/play/index.html?ID=900

Ako vas zanima što vas sve čeka u igri dolje možete pročitati što su o njoj rekli Gamechuckovci, a mi ćemo izdvojiti da nas najviše fascinira podatak da je sva grafika u igri nacrtana rukom, kadar po kadar, što je doista nešto izuzetno za današnje vrijeme.

OPIS IGRE

Vožnja vlakom na posao koja se otela kontroli. Speed Limit je arkadna videoigra koju od početka do kraja krasi neprekidna akcija bez zaustavljanja. Speed Limit je vrlo teška i vrlo brza igra, baš kao što bi trebala biti svaka prava “old-school” pucačina.

Speed Limit ne gnjavi igrače suvišnim animacijama. Igrač preuzima kontrolu nad glavnim likom od trenutka kad igra počne do trenutka kad igrač umre (a umirat ćete mnogo, mnogo puta). Čim igrač pomisli da je shvatio kako igra funkcionira, igra će promijeniti žanr, vjerno dočaravajući zlatno doba arkadnih kabineta.

Speed Limit konačna igra će sadržavati:  “Arcadecraft”: retrospektivan pogled na povijest arkadnih kabineta i igara te razvojni proces Speed Limita i Gamechuck Arcadesa u obliku digitalne knjige; Key artove igre, prikazane na izložbi Art In Games Festival u Rijeci; Originalnu glazbu iz igre nastalu na analognim sintesajzerima; Trodijelni dokumentarni serijal o izradi videoigre.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->