Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Sonyev 4K Short Throw projektor za 147-inčnu sliku
Članak
Objavljeno: 10.01.2014. 14:30

CES 2014 

VIDEO: Sonyev 4K Short Throw projektor za 147-inčnu sliku

Ovaj 4K projektor postavite pokraj zida i uživajte u vrhunskoj slici i zvuku.

VIDEO: Sonyev 4K Short Throw projektor za 147-inčnu sliku

Kada su se na tržištu pojavili prvi projektori, koji su sliku TV programa, video uređaja ili računala mogli prikazivati na zidnom platnu, morali ste se osigurati da imate dovoljno prostora od njih do platna. Kako je vrijeme prolazilo, nove tehnologije su omogućavale da se projektori sve više približavaju platnu, a da im slika bude sve ljepša i veća.

Sony je na CES 2014 sajmu predstavio svoj projektor pod punim nazivom Sony 4K Ultra Short Throw Projector, koji djeluje poput niskog ormarića, a kada ga postavite na samo nekoliko desetaka centimetara od zida, može prikazivati 4K video i fotografije, odnosno sliku razlučivosti do čak 4096 x 2160 piksela.

Ovaj projektor donosi svjetlinu slike od 2.000 lumena, posjeduje 4 HDMI ulaza, podršku za USB, Ethernet, zvučničke terminale, te omogućuje gledanje 3D videa u Full HD-u.

U njega su ugrađene Sonyeve "omiljene" tehnologije, uključujući 4K X-Reality PRO procesiranje slike, Triluminos i Auto Color Calibration.

Ovaj zanimljiv proizvod kojim ćete svoj dom pretvoriti u kino dvoranu, obzirom da sliku može projicirati do veličine dijagonale od 147 inča, platiti ćete oko 40.000 eura (cca 305.000 kuna). Djeluje puno? Što ste mislili da ćete platiti za vlastito 4K kino

Izvor: Sony

 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam