Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Slušalice otklanjaju zvuk hrkanja
Članak
Objavljeno: 29.04.2018. 12:38

QuietOn Sleep 

VIDEO: Slušalice otklanjaju zvuk hrkanja

Slušalice sa sustavom poništavanja buke specijalno su dizajnirane za frekvencije hrkanja.

VIDEO: Slušalice otklanjaju zvuk hrkanja

Crowdfunding projekt QuietOn Sleep slušalica na Indiegogou je skupio 981 posto veći iznos od traženih 50.000 dolara. Ako se pitate što je tako revolucionarno na njima da bi proizvođačima u startu donijelo gotovo milijun dolara, stvar je u hrkanju.

Naime, ove su slušalice namijenjene svima onima koji muku muče s ukućanima s kojima dijele sobu ili krevet, jer im oni svakodnevno uništavaju san prodornim hrkanjem.

Iz tog razloga finska tvrtka QuietOn Ltd. odlučila je proizvesti ultra lagane slušalice od vrlo mekanog materijala koje vam neće smetati pri nošenju tijekom spavanja, a koje u sebi imaju sustav za poništavanje buke specijalno dizajniran za poništavanje frekvencija zvukova hrkanja, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Slušalice u sebi imaju bateriju i mikrofon koji "sluša" vanjske zvukove, a čim prepozna hrkanje stvara "fazno pomaknuti" zvuk koji ga odbija i poništava, pa zapravo ne biste smjeli čuti apsolutno ništa od hrkanja. Mikrofon se nalazi direktno u slušnom kanalu, a punjiva baterija bi vam trebala potrajati 20 sati korištenja u komadu.

Ako svoje QuietOn Sleep slušalice naručite preko Indiegogoa platit ćete ih 149dolara, odnosno 906 kn. Odlučite sami vrijedi li vaš mirni san tih novaca, ili ćete se i dalje služiti klasičnim metodama poput fućkanja, polijevanja vodom i lakta u rebra. 

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam