Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Ocvale zvijezde u novom Star Treku
Članak
Objavljeno: 07.10.2019. 18:30

Star Trek: Picard 

VIDEO: Ocvale zvijezde u novom Star Treku

Picard okuplja staru ekipu i kreće u avanturu bez pomoći Zvjezdane flote.

VIDEO: Ocvale zvijezde u novom Star Treku

Krajem siječnja 2020. godine CBS All Access i Prime Video UK započinju prikazivanje nove Star Trek serije pod nazivom Star Trek: Picard, koja će okupiti hrpu novih, lijepih i pametnih glumica i glumaca, ali i stare omiljene (ocvale) face iz The Next Generationa, uključujući kapetana Picarda (Patric Stewart), Datu (Brent Spiner), Deanu Troi (Marina Sirtis) i Willa Rikera (Jonathan Frakes), koji će ujedno i režirati nekoliko od ukupno 10 epizoda koliko će trajati prva sezona.

Najnoviji trailer koji nam daje naslutiti kako će nova serija funkcionirati, pokazuje nam starog kapetana kojemu će neki iznenadni događaj prekinuti umirovljeničke dane na jugu Francuske i prisiliti ga da pokrene akciju spašavanja bez pomoći Zvjezdane flote, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Detalji priče i zapleta u ovom trenutku još nisu poznati, no iz trailera se može vidjeti kako Picardu predstoji velika avantura koja ga tjera da si malo pomladi ekipu nekim novim klincima. Iz tog razloga još nije jasno hoće li se ostatak TNG ekipe uopće pojavljivati u svim epizodama, ili ćemo ih vidjeti samo na početku. Za razliku od Date, Deane i Rikera, čini se da ćemo malo duže gledati Seven of Nine (Jeri Ryan), jer bivša borgica iz Voyagera u traileru djeluje kao da su joj dali nešto malo više od epizodne uloge.

Premijera nove serije je točno u srijedu 23. siječnja 2020.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam
   

*/-->