Nalazite se
  • Pop Tech
  • VIDEO: Lutke za seks dobivaju napredne robotske glave
Članak
Objavljeno: 29.07.2017. 12:46

DS Doll Robotic Head 

VIDEO: Lutke za seks dobivaju napredne robotske glave

Robotska glava može praviti grimase, pričati i pjevati, a njome možete upravljati pametnim telefonom i PS kontrolerom.

VIDEO: Lutke za seks dobivaju napredne robotske glave

Industrija seksualnih igračaka sve više se kreće ka robotima koji će biti lijepi, pametni, privrženi i nikada neće reći ne, a kada ih nećete trebati moći ćete ih pospremiti u ormar. Potvrda toga dolazi od japanske tvrtke Doll Sweet Dolls i kineske EX Doll, koje su do sada proizvodile "obične" silikonske lutke za seks.

DSrobothead01

Obzirom da su lutke bile nepokretne i djelovale previše neživo, kineska i japanska kompanija odlučile su ih opremiti robotskom glavom koja u sebi posjeduje pokretnu mehaničku strukturu preko koje je presvučena silikonska koža i u stanju je pričati, smiješiti se, pjevati pjesmice, praviti grimase, a trenutno njom možete upravljati aplikacijom pametnog telefona ili kontrolerom za PlayStation.

Prototip ženske glave koji su jednostavno nazvali DS Doll Robotic Head u sadašnjoj fazi priča samo kineski, a Doll Sweet Dolls i EX Doll su objavili ovaj video u kojem možete vidjeti do kuda su njihovi inženjeri stigli s razvojem.

EX Doll kaže da će glava pristajati na tijela svih njihovih postojećih lutaka, a u planu je da ju uskoro nauče i engleski. Za sada nije poznato u kojoj su fazi s razvojem umjetne inteligencije koja će biti također uključena u ponudu te hoće li robot uvijek biti poslušan ili će imati i neki oblik svojeg "ja".

robotska glava

Cijena robotske glave (bez ostatka tijela) prodavati će se Kini i Japanu prije kraja ove godine, a u Europi bi se trebala naći u dućanima ekskluzivnog retailera Cloud Climax po cijeni od nekih 5.000 eura.

EX Doll navodi da će robot biti u stanju voditi konverzacije na prirodnom jeziku, no ne kažu hoće li koristiti AI Watsona, Googlea ili nekog drugog postojećeg sustava opremljenog naprednim algoritmima strojnog učenja. Također nije poznato planiraju li razvijati i slične robote "muškog spola".

Nama ovo djeluje prilično jezivo i nimalo privlačno, no na svijetu nas ima svakakvih, pa vjerujemo da će se i za ovu pametnu glavicu naći tržište.Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->