Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.01.2012. 13:11

Casio 

Neuništiv G-Shock mobitel

Casio je u svoju seriju ekstremno otpornih gadgeta uvrstio i jedan G-shock mobitel.

Neuništiv G-Shock mobitel

G-shock serija je poznata po satovima koji mogu preživjeti ekstremne temperature, udarce, padove i morske dubine, a Casio ju je odlučio dopuniti još jednim gadgetom bez kojeg danas ne idete ni na rafting, ni na gradilište, a mnogi ga se neće odreći niti u ekstremnim sportovima poput alpinizma, basejumpinga ili profesionalnog skateboardinga.

Naravno, radi se o mobitelu, koji ima samo jednu manu, a to je podložnost oštećenjima uslijed padova, udaraca i potapanja.

Do sada se u svijetu već pojavilo nekoliko ekstremno otpornih mobitela, a na ovogodišnjem CES sajmu i Casio je odlučio predstaviti jedan svoj.

Njihov G-Shock mobitel može izdržati pad s pet metara visine na beton, pritisak vode od jednog bara, a preživjet će čak kada na njega stavite opterećenje od jedne tone.

Pored svega toga, ovaj mobitel na sebi posjeduje sve moguće instrumente i aplikacije koje su vam potrebne za boravak u prirodi, poput kompasa, termometra, visinomjera, te nudi programiranje više vrsta hitnih poziva koje možete uputiti pritiskom na jednu tipku.

Mobitel dolazi s mikro USB priključkom, a radi na Androidu, mada Casio još nije objavio o kojoj se inačici radi, a također ne znamo može li koristiti i standardne Android aplikacije osim onih namijenjenih ekstremnim sportašima i stručnjacima za preživljavanje u divljini.

U svakom slučaju, ako ste skloni razbijanju i utapanju mobitela, možete razmisliti o G-shocku, no morat ćete se malo strpjeti dok ne objave detalje i cijenu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->