Nalazite se
  • Pop Tech
  • MP FPS Rising Storm 2: Vietnam postao besplatan
Članak
Objavljeno: 09.10.2020. 14:27

Epic Games Store 

MP FPS Rising Storm 2: Vietnam postao besplatan

Besplatno preuzmite zanimljivu multiplayer pucačinu čija radnja s zbiva na autentičnim lokacijama u Vijetnamu.

MP FPS Rising Storm 2: Vietnam postao besplatan

Epic games Store ponovno nudi dvije komercijalne igre za nula kuna. Jedna od njih pod nazivom Abzu je neka mješavina avanture i simulacije koja će vam omogućiti ronjenje i istraživanje drevnih tehnologija i otkrivanje tajni u dubinama oceana, rješavanje zagonetki i uživanje u podvodnom svijetu, dok je druga "okorjela" multiplayer pucačina iz prvog lica pod nazivom Rising Storm 2: Vietnam, koju bismo vam ovom prilikom preporučili jer je doista zanimljiva, žestoka, uvjerljiva, zabavna i djeluje svježe, iako je izdana još 2017. godine.

Igra vam omogućuje sudjelovanje u velikim borbama 64 protiv 64 igrača, bilo na strani regularne vojske SAD-a, Marinaca, australske vojske, vojske Južnog Vijetnama ili Nacionalne oslobodilačke fronte i vojske Sjevernog Vijetnama, a mnoge lokacije su prenijete iz okrutne stvarnosti Vijetnamskog rata, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Svaka strana ima svoje jedinstvene sposobnosti i ubilačke sprave, no sve je prilično dobro izbalansirano, pa primjerice nećete osjetiti nadmoć ako se borite na strani Amera koji dominiraju u tehnici i u zraku, jer Vijetnamci imaju svoje adute u zasjedama, klopkama i improviziranom i učinkovitom oružju.

Bez obzira za koju stranu igrate imat ćete mogućnost djelovanja u malim skupinama, desetinama i vodovima, a mape se protežu kroz tri vrste terena - džungle, sela i urbana područja. Na raspolaganju imate i tri moda - Territories, Supremacy i Skirmish, a svi se temelje na "objective" igranju, odnosno osvajanja određenih ciljeva ili područja unutar zadanog vremena. Kada poginete imate respawn (automatsko oživljavanje), ali uz ograničenje broja "respawn ticketa", što znači kada jednom potrošite sve živote ostat ćete mrtvi do kraja meča, pa se pobijediti može i kada neprijatelju uzmete sve živote, barem što se tiče Territories moda.

U Supremacyu isto uzimate "objective", ali za njih dobivate bodove, pa pobjeđuje ona strana koja ih ima više. Ako je rezultat neriješen dobit ćete i sudden death majstoricu.

U Skirmishu se igra kao u Supremacyu, do 5 rundi na manjim mapama za 8 v 8 igrača. Igrači moraju izvršiti sve ciljeve na mapi i uništiti respawn tickete neprijatelja unutar zadanog vremena.

Ako vas je ovo zainteresiralo, uđite u Epic Games Louncher aplikaciju ili je skinite ako već niste s ove poveznice, pa u Storeu zatražite besplatne igre među kojima je i Rising Storm 2: Vietnam koja se inače prodaje za 25 dolara. Kad ih jednom dobijete u svoj Library imat ćete ih zauvijek u posjedu, bez obzira instalirali ih odmah ili ne.

VIDImo se preko nišana!

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam


   

*/-->