Nalazite se
  • Pop Tech
  • Bizarna sušilica za kućne ljubimce
Članak
Objavljeno: 06.09.2023. 10:29

IFA 2023 

Bizarna sušilica za kućne ljubimce

Korejska tvrtka u Berlinu predstavila bizarni gadget za njegu kućnih ljubimaca.

Bizarna sušilica za kućne ljubimce

Talijanski industrijski dizajner Nicola Zanetti još je prije dvije godine izumio bizarni gadget namijenjen njezi kućnih ljubimaca, koji je sada predstavljen na IFA 2023 sajmu u Berlinu europskom tržištu, od strane južnokorejske tvrtke iz Seula pod nazivom Petmiglia.

Njezin istoimeni proizvod u osnovi je sušilica za kućne ljubimce koja funkcionira uz pomoć tehnologije kružne cirkulacije zraka.

petmiglia

Točnije rečeno, nakon što se ljubimac smoči na kiši ili ga okupate, sada imate mogućnost staviti ga u cilindar veličine 850 x 500 x 780 mm s dvostrukim prozirnim vratima i pokrenuti program sušenja cirkulacijom zraka, kao što možete vidjeti u ovom videu.

Za pokretanje cirkulacije zraka Petmiglia koristi učinkoviti BLDC motor koji ne stvara buku veću od 49 decibela, a u gadgetu se nalazi i patentirana germicidna lampa razvijena od tvrtke Sun-wave, koja ima siguran sterilizacijski i antibakterijski učinak na kožu i dlaku vašeg ljubimca.

Ako mislite da ovo i nije tako bizarno kao što djeluje nama, pa biste htjeli sušilicu pokloniti svojoj maci ili psiću, znajte da će vas to zadovoljstvo koštati oko 2000 eura kada se nađe u prodaji u Europi.   

Vezani sadržaji
Ključne riječi IFA 2023 Petmiglia
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->