Nalazite se
Članak
Objavljeno: 01.06.2023. 10:52

Škola održivosti 

Pohađajte besplatnu Školu održivosti online

Digitalna platforma tvrtkama i stručnjacima donosi znanje i vještine za unaprjeđenje održivosti njihovog poslovanja.

Pohađajte besplatnu Školu održivosti online

Pariški sporazum iz 2015. godine pokrenuo je gospodarstva diljem svijeta na smanjenje ili kompletnu eliminaciju emisija ugljika. Dodatno, nedavna studija konzultantske kuće Gartner pokazala je da 87 % poslovnih lidera očekuje značajan porast financijskih izdataka u sljedeće dvije godine za postizanje održivosti. 

Unatoč takvoj rastućoj predanosti ciljevima dekarbonizacije, napredak je teško ostvariv zbog značajnog nedostatka znanja i vještina. Nadalje, tvrtke se sve više oslanjaju na partnere sa stručnim znanjem u području održivosti koji im pomažu u dekarbonizaciji njihovog poslovanja. 

Sustainability School Schneider Electric

Schneider Electric je pokrenuo edukativnu digitalnu platformu „Škola održivosti“ koja je osmišljena kako bi podržala mala i srednja poduzeća na njihovom putu prema dekarbonizaciji jer im često nedostaje znanja i alata za postavljanje klimatskih ciljeva, mjerenje utjecaja kao što su emisije ugljičnog dioksida te evaluaciju i objavljivanje napretka. 

"Škola održivosti za partnere naš je veliki sljedeći korak kojim želimo dokazati da tvrtke ne samo da mogu poslovati na način koji je pozitivan za naš planet, već istovremeno time mogu ostvariti i bolje poslovne rezultate", kazao  je Sorouch Kheradmand, rukovoditelj odjela Partner Sustainability u Schneider Electricu. “Ponosni smo zbog pokretanja naših online tečajeva koji su osmišljeni kako bi educirali i inspirirali pojedince i organizacije da usvoje održive prakse. Održivost je u središtu našeg poslovanja i vjerujemo da je upravo obrazovanje ključno za poticanje promjena i stvaranje održivije budućnosti.” 

Za Školu održivosti Schneider Electrica se možete registrirati putem ove poveznice.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

       

*/-->