Nalazite se
Članak
Objavljeno: 31.08.2022. 10:28

Facebook Gaming 

Meta gasi samostojeću Facebook Gaming aplikaciju

Facebook Gaming app će biti dostupan još samo do 28. listopada ove godine.

Meta gasi samostojeću Facebook Gaming aplikaciju

Meta je započela slati obavijesti korisnicima u kojima navodi da samostojeća Facebook Gaming aplikacija uskoro više neće biti dostupna. Točnije rečeno, tvrtka kaže da će 28. listopada ove godine prestati s radom obje aplikacije, za iOS i Android.

Meta, odnosno tada još Facebook je objavio samostojeću Facebook Gaming aplikaciju 2020. godine kako bi se pokušao nadmetati s Twitchem i YouTubeom i dizajnirao ju je kako bi istaknuo sadržaj streamera i korisnicima omogućio grupni chat i druge značajke zajednice.

Meta ne navodi zašto je odlučila ugasiti samostalnu aplikaciju, ali bi to mogao biti dio njezinih planova za smanjenje troškova kako bi joj se pomoglo prebroditi ono što Mark Zuckerberg naziva "jednim od najgorih padova koje je kompanija vidjela u novijoj povijesti."

Iskreno rečeno, mi osobno ne znamo nikoga tko još koristi samostojeću Facebook Gaming aplikaciju, pa je jasno da se ukupni pad korisnika Facebooka odrazio jako i na nju.

Ako želite isprobati aplikaciju prije nego prestane raditi, za Android ju možete preuzeti na ovoj poveznici, a za iOS ovdje.

Vezani sadržaji
Ključne riječi aplikacija meta Facebook Gaming
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->