Nalazite se
Članak
Objavljeno: 25.10.2016. 13:09

Citus 

Hrvatski softver prepoznaje vašu dob

Tvrtka Citus osvojila tri najviša priznanja za inovaciju na BIS sajmu u Londonu.

Hrvatski softver prepoznaje vašu dob

Još jedna ugodna vijest stiže nam iz bijelog svijeta. Na 16. međunarodnoj smotri inovacija BIS 2016 u Londonu, hrvatska tvrtka Citus osvojila je tri najviša priznanja za inovaciju,  točnije glavnu nagradu, posebno priznanje i zlatnu medalju za svoju  inovaciju pod nazivom C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition.

Citus je ovime postao pobjednik BIS-a i najuspješniji izlagač ovogodišnjeg britanskog sajma inovacija.

C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition je softverski modul koji omogućuje prepoznavanje spola i dobne skupine kod ljudi. Softver prikuplja informacije u realnom vremenu, bez potrebe za stvaranjem baze podataka snimljenih slika ljudi, te u djeliću sekunde na bazi složenih matematičkih algoritama, izračunava dobnu skupinu i spol osobe. Posebnost C@N PersonRecog – Gender & Age Group Recognition rješenja je i ta što ne koristi slike osoba (nigdje se ne snimaju), već se mjerenje obavlja u realnom vremenu, čime je zajamčena privatnost, anonimnost i sigurnost svake osobe/objekta mjerenja. Zahvaljujući tom pristupu velike su mogućnosti primjene ovog rješenja u svim branšama i industrijama.

Tomislavu Bronzinu i ekipi Citusa ovo je druga velika nagrada u kratkom razdoblju, jer su osvojili i nagradu za BodyMeasures na ARCA 2016 izložbi inovacija u Zagrebu.

Vezani sadržaji
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam