Nalazite se
  • Lifestyle
  • VIDEO: Stroj za leteće pohanje škampi za 3 sekunde
Članak
Objavljeno: 01.12.2014. 13:48

NTT 

VIDEO: Stroj za leteće pohanje škampi za 3 sekunde

Kako bi demonstrirao brzinu svoje LTE mreže, japanski teleoperater objavio jedan od najbizarnijih videa koje smo imali prilike vidjeti.

VIDEO: Stroj za leteće pohanje škampi za 3 sekunde

Svijet reklama kojima nas teleoperateri gađaju u proteklih nekoliko godina, postao je toliko bogat i raznolik, da možda predstavlja ponajbolje oglašivačke sadržaje koje možete vidjeti na televiziji i Internetu.

Japanski teleoperater NTT DoCoMo odlučio je ljestvicu marketinške originalnosti podići još više, pa je objavio video u kojem svoju LTE mrežu reklamira pripremanjem pohanih škampi na još neviđeni način.

Točnije rečeno, radi se o metodi pohanja koja uključuje zračni top, jaja, brašno, mrvice i plamenik. Čitav proces se obavlja u letu, što znači da je ovo najbrži način pripreme pohanih škampi na svijetu, a to je po japanskom teleoperateru idealna poveznica za usporedbu s LTE uslugama koje nude.

Mada postoji mala mogućnost da na ovaj način doista možete pripremiti škampe, voljeli bismo da to provjere Adam Savage i Jamie Hyneman iz Razbijača Mitova, kako bismo znali isplati li se doma napraviti ovakvo postrojenje za najbržu pripremu škampi, zagrebačkog odreska, ili letećih ćevapa.

Vezani sadržaji
Ključne riječi škampi NTT DoCoMo LTE pohanje
Komentari

Učitavam komentare ...

Učitavam

   

*/-->